Tim Malzer dezvaluie de ce noul sezon „Kitchen Impossible” este atat de special pentru el si ce ii lipseste cel mai mult in criza Corona.

Tim Malzer (50) isi invita din nou colegii bucatari la dueluri la soba. Sezonul al saselea „Kitchen Impossible” incepe pe 14 februarie (duminica la 20:15 la VOX sau prin TVNow). Intr-un interviu acordat agentiei de stiri spot on News, bucatarul profesionist povesteste cum pandemia corona modeleaza noile episoade intr-un mod special si de ce ii placea sa se confrunte in acelasi timp cu Tim Raue (46) si Alexander Herrmann (49). Malzer povesteste, de asemenea, cum se descurca ca restaurator in criza Corona si cum se uita inapoi la petrecerea virtuala de gatit la 50 de ani de nastere.

Noul sezon „Bucatarie imposibila” ramane acasa de aceasta data. Ca urmare, ce iti lipseste din emisiune?

Tim Malzer: Cliseul pe care il aduce o astfel de calatorie in alta tara. Cand mergi in Italia, construiesti un lant culinar de asociatii cu oamenii. Toata lumea gusta Italia de indata ce calatoreste in ea. A fost ceva mai dificil pentru ca mai intai trebuie sa evocati acest gust verbal din Baden-Wurttemberg. Altfel nu lipsea nimic, avem o multime de oameni grozavi, mancaruri grozave, bucatari grozavi originali, provocari foarte tari si povesti minunate – totul doar scris in germana.

Deci nu este doar bucataria tipic germana in farfurie?

Malzer: Numim sezonul un sezon acasa, iar Germania gazduieste multe alte influente. De fapt, calatorim in toate ghivecele din lume in sezon. Uneori nu vezi padurea pentru copaci si e fascinant sa vezi dorinta cu care ne deschidem spre delicii culinare atunci cand suntem in vacanta. Si de fapt avem totul chiar aici, la usa noastra. outdoor snowman Cred ca aceasta este o chintesenta pe care abia acum observam cu totii ca nu trebuie sa cauti atat de departe, ci mai degraba sa vezi in imprejurimile tale imediate ce feluri de mancare fascinante si grozave sunt de descoperit.

Din cauza calatoriilor, a fost intotdeauna deosebit de stresant pentru bucatarii „Kitchen Impossible”. Ai venit la instalatorul de aragaz pentru sarcinile tale?

Malzer: Nu neaparat. In acest caz, am condus mult pentru a evita contactul. O calatorie ca aceasta la Heidelberg poate dura noua ore si imi ia la fel de mult sa iau avionul spre New York. E obositor, nu mai ai 20 de ani. Ca intotdeauna, m-am concentrat pe sarcina in sine si am reusit. Impreuna cu colegii mei, am putut simti cum le-a placut spectacolul. In sfarsit, gatesc din nou cu scop si scop si pentru un oaspete.

Cum ati experimentat starea generala de spirit a colegilor tai bucatari si cum ramane cu a ta?

Malzer: Din cauza primului si al doilea blocaj si a lucrarilor de renovare, „Bullerei” a fost inchis timp de un an, cu exceptia a trei saptamani. Ai un dor real si vrei atat de mult sa poti face din nou ceea ce iti doresti. Am ales profesia pentru ca am o pasiune pentru ea. Mi-e dor de oameni, mi-e dor sa fiu oaspete si sa ma gazduiesc. Asa este si cu noi toti. Dar incercam sa ignoram norii gri pe care ne-a dat lumea exterioara. positive thinking inspirational xmas quotes Nu poti acorda prea mult spatiu situatiei. Calmul ne-a dat timp si pentru creativitate, de care am folosit-o foarte mult.

Printre altele, ati creat diverse cutii cu alimente. Ce altceva este planificat acolo?

Malzer: Am fost foarte norocosi ca ne-am descurcat cu cutiile noastre, va exista acum si una pentru „Kitchen Impossible”, cu care puteti aduce spectacolul acasa in ceea ce priveste mirosul. Vom continua sa trimitem cutii cu sarguinta pentru a putea fi creativi si poate pentru a compensa singuri o parte din pierderi, fara a fi dependenti de arbitrariul financiar al politicii. Nu vom putea niciodata sa o transformam intr-o companie in sensul traditional care sa compenseze pierderile. Dar, in orice caz, ne putem mentine angajatii ocupati si ne putem mentine o viziune pentru viitor. Pentru ca atunci cand ne-am plimbat prin valea lacrimilor, atunci bineinteles ca toti speram ca ne vor veni vremuri foarte bune.



  • merry christmas to my friends
  • short christmas quotes
  • toilet paper christmas tree
  • girly cute christmas wallpaper
  • elegant purple christmas tree decorations
  • thank you for birthday messages
  • sweet christmas messages for friends
  • merry christmas wishes for family
  • christmas with family quotes
  • christmas toe nails 2021
  • elegant decorated christmas trees
  • colour of christmas
  • classic christmas songs list
  • teal christmas tree
  • christmas test massages
  • good christmas gifts for girlfriends
  • religious christmas quotes
  • male religious birthday blessing happy birthday
  • christmas facebook cover
  • christmas message to employees




In acest sezon are loc un duel triplu cu Tim Raue si Alexander Herrmann. Nu este mult mai rea ideea de a pierde in fata a doi colegi?

Malzer: Deci, practic, nu stiu cum e sa pierzi pentru ca intotdeauna castig – cel putin in memoria mea (rade). Sunt chiar cam deranjat acolo. Uneori ma intalnesc cu colegi care au concurat impotriva mea, care m-au batut si in memoria mea am castigat. Am o perceptie care este limita. In acest caz, a fost fascinant de vazut pentru ca eram un triunghi amoros clasic. Am fost parteneri si adversari in acelasi timp. holiday sayings short Cei doi s-au adunat pentru a juca impotriva mea si invers. A-sapling-change-yourself-joc de cea mai buna calitate. Aceasta combinatie dintre gura tare Raue, profesorul de mancare Alexander Herrmann si maltul din Pinneberg a fost cu adevarat distractiva.

Mai sunt alti candidati de care ati fost deosebit de multumit?

Malzer: Primul adversar Lucki Maurer este o mare placere pentru mine. Nu judec bucatarii pe baza sistemului de rating, ci cat de mult ma atinge persoana sau mancarea. Si el este chiar in varful eternului meu „Hall of Fame” pentru ca admir si apreciez cu adevarat ceea ce face. Singurul lucru care mi-a lasat o mica cicatrice pe suflet este ca a trebuit sa-i gatesc una dintre felurile de mancare. Cred ca este scandalos pentru ca imi place sa fiu invitatul lui si nu analizez niciodata ce gateste. Doar ma bucur. Si dintr-o data ceva foarte emotionant a fost remodelat intr-un proiect de analiza. Am gemut mult. Altfel l-am cunoscut pe Sepp Schellhorn, un adversar din Austria, ca un om incredibil de cald, foarte filozofic, dar totusi foarte grozav.

Au existat din nou situatii in care te-ai gandit: De ce fac toate astea?

Malzer: Sigur, de fiecare data cand mi se serveste cutia neagra. Ma simt mereu ca un atacant cu blocaj constant. De fiecare data cand intru intr-o competitie sau intr-o sarcina pe care nu o pot face fata. inspiring short christmas quotes Nu va fi niciodata un 10 din 10 si de fiecare data cand esuez si las televizorul sa ma priveasca cum fac lucrurile gresite. Dar este distractiv pentru ca sarcinile ma educa, ma invata si imi arata limitele personale. La inceput, vomita mea depaseste de obicei smerenia mea.

Ai inceput o petrecere virtuala de nastere la 50 de ani. Ati fost multumit de zi, date fiind circumstantele?

Malzer: A fost un festival stralucit in conditiile existente. Cred ca am reusit cu adevarat sa depasim aceasta distanta. O multime de oameni si prieteni grozavi s-au alaturat si m-au surprins cu lucruri frumoase, cum ar fi melodii autocompuse de Olli Schulz si Thees Uhlmann sau o serenada de Rea Garvey. Si am gatit cu atat de multi oameni in acelasi timp – a fost semi-public, dar cumva a avut si momente intime grozave.

„Planificare” este un cuvant dificil in zilele noastre. Dar ce vrei sa faci in 2021?

Malzer: Acum asteptam cu nerabdare sa facem din nou ceea ce vrem sa facem, adica sa putem fi gazde. Ca ne putem umple din nou viata cu viata. Am deja in cap cate sunete, mirosuri si videoclipuri. Majoritatea dintre noi o facem cu pasiune. Suntem ca niste catelusi care sunt lasati din lesa sa se joace in parcul pentru caini. Doar ca lunca este inca inchisa. christmas grinch wallpaper

SpotOnNews

Previous articleGreen Day: Noua fapte interesante despre trupa punk
Next articleESC 2017: Toate informatiile si participantii dintr-o privire