O campanie masiva de afise se desfasoara impotriva Verzilor. Se pare ca cineva este responsabil care a fost implicat in sprijinul indoielnic in campania electorala pentru AfD in trecut  .

Alegeri federale 2021: Acestia sunt candidatii de top

Seria foto cu 8 poze

Cu cateva mii de afise mari in mai mult de 50 de orase mari germane, de saptamana aceasta urmeaza sa fie facuta anti-reclama impotriva Verzilor. Sursele de finantare sunt neclare, actorii sunt cunoscuti din sprijinul destul de netransparent din campania electorala pentru AfD cu urme in Elvetia. 

Purtatorul de cuvant al campaniei este David Bendels, un fost membru al CSU care a fost expulzat anterior in disputa privind o aparitie la AfD Hessen in iunie 2016. Este presedintele unei „Asociatii pentru mentinerea statului de drept si a libertatilor civile” infiintata in septembrie 2016. Organizatia LobbyControl a declarat in 2017: „Singurul obiectiv recunoscut al asociatiei este sa faca publicitate electorala pentru AfD”. Exista diverse fotografii cu Bendels cu politicieni de top din AfD. Keyword www.celtras.uniport.edu.ng

Sprijin AfD din 2016

Asociatia si anterior o asociatie cu acelasi nume investisera deja milioane de euro in afise si spoturi, precum si intr-o „coala suplimentara” ca un ziar pentru a face publicitate AfD. 

Asociatia a fost, de asemenea, responsabila pentru „Deutschland-Kurier”, afiliat AfD, care a fost pus gratuit la dispozitia politicienilor AfD ca material de campanie. „Conservare Communication GmbH” a preluat apoi responsabilitatea ziarului. Bendels este directorul general al agentiei inregistrata la un furnizor de servicii de birou din Hamburg. 

Afisele actuale nu fac reclama la AfD, ci ataca un alt partid. Luni, asociatia, Conservare Communication GmbH si Bendels au aparut pe scena pe scara larga: Sloganuri precum „Totalitar. Socialist. Ostil patriei” sunt pe afise cu fond verde. carre haircut www.mitmoradabad.edu.in sau „Socialismul climatic. Ecodictatura. Teroarea de expropriere.”, care ar trebui sa apara drept presupusele scopuri ale Verzilor.

Conservare este indicat ca controlor. Potrivit site-ului, agentia politica plateste si pentru site-ul unde Bendels este citat ca purtator de cuvant. Una dintre primele postari a venit luni seara tarziu de pe pagina de Facebook a clubului cu 30.000 de abonati. symbolic wedding gifts www.mediafire.com  

Cine doreste sa doneze ar trebui sa trimita mail

Nu este clar de unde provin banii pentru campanie. • funny quotes to cheer you up
 • cheap wedding gifts
 • christmas card messages from child to parents
 • christmas movie for adults
 • the little prince quotes about relationships

Bendels sustine: Finantarea este „din donatii de la companii mijlocii si cetateni angajati”. Dar nu este clar cine a primit donatiile. Se cer donatii si pe site, dar nu sunt date detalii bancare, doar o adresa de email. Deci acolo unde banii curg impreuna ramane in intuneric. O solicitare din noapte a ramas initial fara raspuns. Este deschis si cine, in afara de Bendels, apartine „initiativei cetatenesti”, pentru care vorbeste dupa propria sa relatare.

Bendels vorbise deja cu NDR in 2016 despre multi donatori individuali, cand asociatia era inca responsabila pentru afise. march 8 wishes www.4shared.com Este sustinut de 8.000 de oameni din toata Germania, donatiile vin in sume mici, precum si din industrie. Lobbycontrol, pe de alta parte, a declarat ca este „clar ca asociatia a fost initiata de donatori majori anonimi si ca activitatile (…) au fost probabil finantate in mare parte de catre donatori majori”. 

La acel moment, o mare parte din activitatea asociatiei a fost realizata de agentia elvetiana Goal AG, care sprijinise si purtatorul de cuvant al AfD, Jorg Meuthen, cu campanii publicitare. Acest sprijin a fost apreciat de administratia Bundestag-ului ca o donatie ilegala, fata de amenzile AfD de aproximativ 270. happy march 8 wishes www93.zippyshare.com 000 de euro fiind dispuse. Exista acum indicii ca miliardarul elvetian Henning Conle a sprijinit in secret politicienii AfD prin Goal AG.

 • „Deschis santajului”: Petry, fostul sef al AfD, relateaza despre intalnirile secrete cu miliardarul
 • „Nu faceti o dezbatere mare”: CDU: SPD ar trebui sa retraga spotul controversat al campaniei electorale
 • Olaf Scholz: Este posibil?

Nota de transparenta: t-online face parte din Grupul Stroer, care opereaza, de asemenea, sute de mii de panouri publicitare si alte medii de publicitate in spatiile publice. Astfel de mijloace de publicitate au fost rezervate si pentru campania impotriva Verzilor. In calitate de companie de inchiriere de panouri publicitare, Stroer nu este responsabila pentru continutul si designul reclamei si nu poate refuza nicio publicitate care nu incalca legile sau autoconstrangerile voluntare. Mai multe despre asta aici. In acest moment, initial a fost legata o declaratie care se referea exclusiv la publicitatea partilor.

Surse folosite:

 • Cercetare proprie
 • Lobbycontrol. march 8 greetings www.slideserve.com de: Milioane secrete si suspiciunea de donatii ilegale de partide: 10 fapte despre sprijinul netransparent al campaniei pentru AfD 
 • correctiv.org: Omul din umbra
 • Pagina campaniei „Geen verde”
 • Facebook: Asociatie de postare pentru pastrarea statului de drept si a libertatilor civile
 • alte surse

  arata mai putine surse

Previous articleCerinta de masca pentru persoanele vaccinate? „Atunci nu mai pot exista restrictii”
Next articleDupa accidentul cu telecabina din Italia – Expert: Gondolele sunt intr-adevar atat de sigure