YouTube inseamna mai mult decat videoclipuri cu pisici si idoli adolescenti. Milioane de germani folosesc platforma pentru a afla stiri si evenimente sportive sau pentru a cauta divertisment si sfaturi de zi cu zi.  Va vom arata trucuri utile pe care ar trebui sa le cunoasteti. 

Cele mai bune sfaturi pentru YouTube

Seria foto cu 23 de poze

Primul videoclip YouTube a fost online pe 23 august 2005. Aproape 15 ani mai tarziu, aproximativ 1,9 miliarde de oameni folosesc platforma video in fiecare luna. De cand a fost achizitionat de Google in 2006, YouTube a devenit al doilea cel mai mare motor de cautare din lume. 

De exemplu, multi adulti folosesc platforma pentru a viziona tutoriale video gratuite. De la videoclipuri de fitness la bricolaj si sfaturi pentru computer la instructiuni de coacere – fiecare hobby este reprezentat pe YouTube. Fapte interesante din intreaga lume sunt, de asemenea, impartasite cu placere. Cel mai de succes canal de YouTube al Germaniei, de exemplu, se numeste „Kurzgesagt – in scurt timp” si produce videoclipuri explicative pe diverse subiecte. 

Acest articol explica unele dintre functiile care faciliteaza spectatorilor sa gaseasca, sa vizualizeze si sa partajeze continut interesant.  

1. Incepeti videoclipul de la un anumit moment in timp

YouTube ofera optiunea de a incepe videoclipuri dintr-un anumit moment in timp. Acest lucru este util atunci cand doriti sa afisati persoanelor de contact o anumita sectiune a unui videoclip. Keyword thehumanbots.com Functioneaza asa:

 1. Faceti clic pe „Partajati” in coltul din dreapta jos al videoclipului dorit.
 2. Stabiliti ora de pornire dorita si bifati caseta.
 3. Acum puteti face clic pe „ Copiare ” de langa adresa si redirectionati linkul.

Alternativ, puteti intrerupe videoclipul in punctul dorit si apoi faceti clic pe „Partajare”. Ora de incepere respectiva este deja selectata si trebuie doar sa bifati caseta de langa „ Incepe la …”.

2. Convertiti o parte dintr-un videoclip intr-un GIF

Daca doriti sa convertiti o parte dintr-un videoclip YouTube intr-un GIF, trebuie sa mergeti la videoclipul relevant si sa introduceti literele „gif” in fata „youtube” in bara de adrese. Arata asa, de exemplu: „gifyoutube.com / … carre haircut tingbakken.com ”. Acum veti fi directionat catre un site web unde puteti edita videoclipul in consecinta si puteti adauga si efecte. Apoi faceti clic pe „Creare Gif” in dreapta sus, setati alte setari dorite precum „Sound” si apoi faceti clic pe „Next”. Acum veti primi linkuri catre GIF-ul creat pe care le puteti copia si redirectiona.

3. Redati videoclipuri pe smartphone in fundal

Cu aplicatia YouTube, poti accesa platforma de pe smartphone-ul tau cu un singur clic. Cu toate acestea, daca inchideti aplicatia, si videoclipul se va opri. Acest lucru poate fi nepractic, de exemplu, daca doriti sa redati muzica pe YouTube pe lateral. Daca doriti sa evitati acest lucru, procedati dupa cum urmeaza:

 1. Deschide YouTube cu un browser pe smartphone-ul tau, cum ar fi Firefox sau Opera.
 2. Porniti videoclipul dorit si faceti clic pe cele trei puncte din coltul din dreapta sus.
 3. Selectati „Pagina de desktop” sau „Site web in modul desktop”.

Acum puteti reveni la ecranul de pornire facand clic pe butonul de pornire. YouTube ar trebui sa continue sa ruleze in fundal. Daca nu, deschide notificarile tragand degetul in jos din partea de sus a ecranului. symbolic wedding gifts www.pinterest.com Acum faceti clic pe butonul de redare.

4. Transmite YouTube pe Smart TV

De asemenea, puteti transmite in flux YouTube de pe smartphone-ul dvs. la televizorul inteligent. • funny quotes to cheer you up
 • cheap wedding gifts
 • christmas card messages from child to parents
 • christmas movie for adults
 • the little prince quotes about relationships

Conditia prealabila este ca dispozitivul dvs. sa fie vizibil in retea. Pentru a face acest lucru, deschideti aplicatia, faceti clic pe simbolul TV si WiFi din coltul din dreapta sus. Acum puteti alege dispozitivul dorit si il puteti conecta la smartphone.

5. Urmariti videoclipuri mai tarziu

Daca gasiti un videoclip interesant, dar nu aveti timp sa il vizionati, il puteti salva pentru mai tarziu. Pentru a viziona videoclipurile mai tarziu, procedati in felul urmator:

 1. Faceti clic pe „ Salvati ” in coltul din dreapta jos.
 2. Bifati caseta de langa „Vizionati mai tarziu
 3. Puteti gasi videoclipurile salvate in sectiunea „Vizionati mai tarziu” din meniul din stanga. Daca nu aveti un meniu, faceti clic pe cele trei bare verticale din stanga sus pentru a-l afisa in imagine.

6. march 8 wishes www.netvibes.com Redati videoclipul in bucla

Daca doriti sa vizionati un videoclip de mai multe ori la rand, faceti clic dreapta pe videoclipul corespunzator. Acum, YouTube arata o lista de optiuni diferite. Faceti clic pe „Repetati” si videoclipul va fi redat in bucla.

7. Creati o lista de redare

De exemplu, puteti salva videoclipuri muzicale intr-o lista de redare. Pentru a crea o lista de redare, aveti nevoie mai intai de un canal YouTube. Un cont Google singur nu este suficient. Cum sa creezi un canal YouTube:

 1. In meniul din stanga faceti clic pe „ Setari ”.
 2. Faceti clic pe „ Creeaza canal
 3. Acum da-i un nume.

Daca faceti acum clic pe butonul „Salvati” de sub un videoclip, YouTube ofera optiunea de a crea o noua lista de redare. De asemenea, puteti determina daca lista de redare ar trebui sa fie disponibila pentru toti utilizatorii (publici), privati sau nu sunt listate. In acest din urma caz, numai utilizatorii carora le partajati un link catre lista pot accesa lista de redare. Puteti gasi listele de redare in meniul din stanga. 

8. happy march 8 wishes www.scoop.it Folositi subtitrari si afisati transcrierea

Daca nu puteti viziona videoclipuri cu sunet, puteti afisa subtitrari. Pentru a face acest lucru, faceti clic pe pictograma corespunzatoare din stanga rotii din videoclip. Daca creatorul videoclipului nu a adaugat subtitrari, YouTube poate folosi recunoasterea vorbirii pentru a le crea automat. Calitatea fluctueaza aici. Daca exista mai multe subtitrari pentru videoclip, puteti alege o alta limba facand clic pe roata dintata de mai jos sau puteti obtine subtitrarile traduse automat. Setari precum dimensiunea fontului sau culoarea subtitrarilor pot fi gasite cu un clic pe roata dintata si apoi pe „ Optiuni ”.

Daca doriti sa apelati transcrierea pentru subtitrari, faceti clic pe cele trei puncte din dreapta jos, langa „Salvati”. Se deschide un meniu derulant. Selectati „ Deschide transcrierea ” aici.

9. Alte functii utile din meniul roata

Unele videoclipuri prezinta in mod regulat suprapuneri care pot interfera cu vizionarea. Cu un clic pe roata dintata din dreapta jos, puteti opri aceste afisaje. Pentru a face acest lucru, faceti clic pe „ Note ” pentru a muta comutatorul.

Daca doriti sa schimbati viteza de redare , YouTube ofera si o optiune in acelasi meniu. march 8 greetings slashdot.org

De asemenea, puteti modifica calitatea video in meniul roata . Cu cat numarul este mai mare, cu atat calitatea este mai buna. Dar retineti ca o calitate mai inalta consuma mai mult volum de date. Prin urmare, daca doriti sa salvati volumul de date, reduceti calitatea.

 • Problema cu replicile schioape: Vizionarea fotbalului online – acestea sunt conditiile prealabile
 • Sfaturi pentru smartphone-uri: cum sa aflati despre ucigasii bateriilor

Functia de redare automata a YouTube este, de asemenea, daunatoare pentru volumul de date . Puteti dezactiva acest lucru ajustand comutatorul respectiv din meniul vitezei.

Surse folosite:

 • Cercetare proprie

Previous articleAutotest Corona: asa obtineti rezultatul testului prin video
Next articleApple: iOS 13, macOS & Co. – Acestea sunt inovatii software dintr-o privire