Jorg Meuthen nu vrea sa candideze din nou ca purtator de cuvant national la urmatoarea conferinta a partidului AfD. Viitorul de la varf este neclar, radicalii din jurul lui Bjorn Hocke isi simt sansa.

Jorg Meuthen se retrage de la conducerea AfD dupa mai bine de sase ani. Intr-un e-mail adresat membrilor partidului luni, barbatul de 60 de ani a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat ca purtator de cuvant national la conferinta partidului AfD din decembrie. Nu si-a luat decizia usoara si a luat-o dupa „multe discutii intense”, mai ales cu familia. Scrisoarea a fost difuzata pe t-online. Keyword gadajdowoli.pl

Meuthen omite motivele exacte ale retragerii sale in comunicare. El scrie despre o perioada „incredibil de solicitanta” ca purtator de cuvant federal, care a fost marcata de „unele greutati si dezamagiri”, dar si de „o multime de experiente bune”. Politicianul le cere celor aproximativ 30.000 de membri „din suflet sa inteleaga” miscarea sa.

Meuthen pastrase de multa vreme intrebarea daca va concura din nou. In septembrie, el a povestit pentru t-online ca aproape in fiecare zi a primit solicitari de la prieteni de petrecere sa nu-l arunce. carre haircut www.labvirtus.com.br Dar fortele radicale erau din ce in ce mai puternice, iar el nu mai era sigur daca trupele sale mai aveau puterea. In niciun caz nu a vrut sa serveasca drept „frunza de smochin burgheza a radicalilor din partid”, spunea atunci Meuthen.

Aspirator de putere in partea de sus

Anuntul lui Meuthen cu privire la retragerea sa va continua probabil sa deranjeze AfD, care este deja afectata de lupte pentru putere. Disputa interna a partidului s-a intensificat recent din ce in ce mai mult: la conferinta de presa AfD de dupa alegerile federale, Meuthen si liderul grupului co-parlamentar Alice Weidel au avut o lupta deschisa cu privire la modul in care ar trebui interpretat rezultatul alegerilor de 10,3 la suta.

Alegerea noilor lideri de grup parlamentar a fost deloc fara probleme: Alice Weidel, care in calitate de candidat de top este responsabila in comun de rezultatul alegerilor, abia a ajuns din nou in fruntea noului grup parlamentar AfD alaturi de liderul copartidului Tino Chrupalla. . symbolic wedding gifts pe.lprvault.com

Vidul de putere pe care Meuthen il paraseste acum ar putea schimba echilibrul de putere dintre asa-zisii moderati si radicalii din jurul extremei drepte din Turingia Bjorn Hocke, care sustine duo-ul Weidel-Chrupalla.

Noul purtator de cuvant federal: La conferinta extraordinara a partidului federal din 2015, fostul co-lider Bernd Lucke a pierdut un vot impotriva Frauke Petry si s-a retras din consiliu, Meuthen a fost ales ca noul co-purtatorul de cuvant.  • funny quotes to cheer you up
  • cheap wedding gifts
  • christmas card messages from child to parents
  • christmas movie for adults
  • the little prince quotes about relationships

(Sursa: imagini imago)

Din 2020, Meuthen lupta cu fortele radicale din partid din ce in ce mai mult cu privirea deschisa. In aprilie anul trecut, el a adus divizarea AfD intr-o parte „liberal-conservatoare” si una „radicala”. Sase luni mai tarziu, la congresul partidului de la Kalkar, el a criticat provocatorii „din ce in ce mai agresivi” din AfD care incercau sa preia partidul.

Dar acum echilibrul instabil al puterii s-ar putea inclina complet in favoarea radicalilor. march 8 wishes reallymeanferrets.com Pentru ca la Meuthen, partea moderata isi pierde figura de identificare si cel mai proeminent avocat. In circulara sa, seful inca AfD a scris ca este constient ca „foarte multi membri” si-ar fi dorit o alta decizie. Cu toate acestea, el isi va continua munca politica si va continua sa-si foloseasca vocea „audibil”, a spus Meuthen, care este membru al Parlamentului European pentru AfD din 2017.

Hocke? – “Oh, Bernd”

In decembrie, la Wiesbaden va avea loc conferinta partidului AfD. Apoi este aleasa o noua conducere de partid. Daca intrebati in partid, multe dintre dorintele lui Meuthen pentru actualul co-lider de partid si acum si liderul grupului co-parlamentar Tino Chrupalla ca noul prim purtator de cuvant national. happy march 8 wishes www.sixsigmaexams.com

Rudiger Lucassen, principalul candidat al NRW-AfD la alegerile federale, a anuntat recent ca crede ca poate face treaba.

Nu este clar daca extrema dreapta din Turingia Bjorn Hocke vrea sa candideze pentru cea mai inalta functie de partid. La o campanie electorala din septembrie, Meuthen a spus despre planurile lui Hocke de a-l mosteni ca purtator de cuvant federal: „Oh, Bernd!” Nu s-a aventurat niciodata sa iasa din mica sa fortareata din Turingia, „desi i s-a cerut de mai multe ori sa faca acest lucru”.

  • Exclusiv: seful AfD Meuthen conturi
  • Reactii la seful AfD: „Suntem inca o gramada in plina fermentatie”
  • Demis, suspendat, observat: atat de radical este noul grup parlamentar AfD

Dar chiar daca Hocke a decis sa nu candideze, radicalii isi simt acum sansa de a-si extinde influenta. Potrivit politicianului sas AfD Siegbert Droese, fortele apropiate lui Hocke lucrau deja la o „coregrafie” interna a partidului pentru a organiza succesorul lui Meuthen in timpul campaniei electorale pentru Bundestag.

Din partid, insa, se aude ca radicalii nu sunt departe. march 8 greetings youngstar.cc De indata ce „imaginea inamica a lui Meuthen” va disparea, va izbucni o disputa asupra posturilor si a directiei viitoare a partidului. AfD ameninta cu alte vremuri tulburi.

Surse folosite:

  • E-mail de la Jorg Meuthen catre membri
  • Cercetare proprie

Previous articlePremier League: Frustrare video la Klopp
Next articleDonald Trump – Expert: „Este un criminal politic ca Putin sau Erdogan”