• Adorabil
 • Stele
 • Film si TV
 • Serie
 • trandafiri rosii

seria ARD

Ce se intampla astazi si in episoadele viitoare din „Rote Rosen”? Previzualizarea noastra va spune intotdeauna la zi.

De acord si cititi mai departe

Pentru a spune aceasta poveste, echipa noastra editoriala a selectat un videoclip care completeaza articolul in acest moment.

Folosim JW Player de la Longtail Ad Solutions, Inc. pentru a reda videoclipul . Puteti gasi mai multe informatii despre JW Player in politica noastra de confidentialitate.

Inainte de a afisa videoclipul, avem nevoie de acordul dvs. ma petite soeur nue Va puteti revoca oricand consimtamantul, de exemplu in managerul nostru de protectie a datelor.

Mai multe informatii pot fi gasite in declaratia noastra de protectie a datelor.

Rote Rosen: Previzualizare pentru joi, 28 octombrie 2021, episodul 3439

Desi Katrin (Nicole Ernst) este fericita ca are familia inapoi alaturi de ea, este uimita de ce nu a fost ingrijita de sotul ei Florian (Stefan Plepp), ci de fratele Michi (Oliver Clemens). Cand ii va spune familia adevarul? Pentru a avea sanse mai mari de a obtine apartamentul din Rosenhaus, Leo (Daniel Hartwig) a glumit cand a aplicat. Intrucat cererea nu este primita doar de Britta (Jelena Mitschke), ci este si noul sau angajator, mica minciuna a lui Leo este dezvaluita. Britta se arata cu bunavointa si ii promite apartamentul pe care Hendrik (Jerry Kwarteng) l-a ales si ca o noua casa pentru el si Britta. il bouffe le cul de sa fille Intre timp, Leo decide sa-si caute femeia visata si este socat sa descopere ca aceasta este noua lui pacienta Katrin. Gunter (Hermann Toelcke) ii raporteaza lui Dorte (Edelgard Hansen) ca din hotelul sau nou mobilat lipsesc poze cu Luneburg Heath. Ulterior, Dorte il invita intr-o excursie si, in ciuda unei zile romantice, cei doi nu indraznesc sa-si permita atractia reciproca.

Cititi aici la ce se poate astepta noul personaj principal feminin al sezonului al 19-lea al „Rote Rosen”:

Trandafiri rosii: priviti inapoi la miercuri, 27 octombrie 2021, episodul 3438

Cand Leo (Daniel Hartwig) se intalneste cu Katrin (Nicole Ernst) deschisa la minte in parcul spitalului, el este imediat atras de vraja ei. Dupa aceea, Katrin incepe sa-i deseneze o schita cu obiectivele lui Luneburg si sa-i povesteasca despre istoria orasului. Florian (Stefan Plepp) se simte nevoit sa-i spuna lui Katrin adevarul. depucelee par un vieux Cand afla ca a fost in coma de sapte ani, viata ei este din nou data peste cap. Absolut de ea insasi, isi imbratiseaza fiica si cu greu ii vine sa creada ca nu a putut sa-si imparta multi ani din copilarie si tinerete cu ea. Anke (Anne Brendler) este, de asemenea, incantata de progresul lui Katrin. Cu toate acestea, ea trebuie sa pastreze secretul casatoriei cu Florian pana cand Katrin descopera brusc verigheta de pe mana prietenei ei… papa fait l amour a sa fille Britta (Jelena Mitschke) continua sa spere ca ca il poate convinge pe Hendrik (Jerry Kwarteng) sa se mute in Rosenhaus. Dupa ce se uita la apartamentul liber, Hendrik este bine dispus si vrea sa o surprinda pe Britta mutandu-se in Rosenhaus. Colaborarea pe retelele de socializare dintre Simon (Thore Luthje) si Gunter (Hermann Toelcke) se desfasoara fara probleme, ceea ce il enerveaza din ce in ce mai mult pe David (Arne Rudolf).

Cititi mai multe despre noul sezon:

Previzualizarea „Rote Rosen” pentru urmatoarele 10 episoade:

Distributia principala a celui de-al 19-lea sezon „Rote Rosen”. (de la stanga la dreapta) Michael “Michi ‘” Brandt (Oliver Clemens), Mia Zeese (Leonie Beuthner), Stefano “Leo” Greco (Daniel Hartwig), Katrin Zeese (Nicole Ernst), Florian Zeese (Stefan Plepp), Anke Reichard (Anne Brendler), Dorte Reichard (Edelgard Hansen) Fotografie: ARD / Thorsten Jander, Juergen Sack / iStock, (Montaj / Editare: Lovable)

Rote Rosen: Previzualizare pentru vineri, 29 octombrie 2021, episodul 3440

Intrucat Leo (Daniel Hartwig) se intelege atat de bine cu Katrin (Nicole Ernst), ii este si mai greu sa reziste femeii sale visate – dar si pacientului sau. Florian (Stefan Plepp) si Anke (Anne Brendler) se ciocnesc pentru ca inca mai trebuie sa-si pastreze secretul casatoriei fata de Katrin, dar Carla (Maria Fuchs) reuseste sa-i readuca pe cei doi impreuna printr-o seara aranjata de ea. elle se fait deflorer Dar cand Anke a fost nevoit sa-i priveasca pe Florian si Katrin sarutandu-se in spital dupa ce Katrin i-a cerut sa faca acest lucru, tensiunile apar din nou… La Gunters (Hermann Toelcke) si Dortes (Edelgard Hansen) Heide-Ausflug este un sarut in aer. , care este apoi impiedicat accidental de Hannes (Claus Dieter Clausnitzer), care are nevoie de ajutor cu o inregistrare. David (Arne Rudolf) ii da Ameliei (Lara-Isabell Rentinck) ideea de a-l castiga pe Merle (Anja Franke) ca partener in lupta impotriva centrului logistic. maman pomponette Pentru a-l convinge pe Merle de aceasta idee, aceasta ofera partidului sau o donatie de 30.000 de euro, pe care Merle la randul sau o refuza pentru ca nu vrea ca Amelie sa o cumpere. Dupa ce Hendrik (Jerry Kwarteng) reuseste sa-l convinga pe Leo sa renunte la apartament, Sara (Antonia Jungwirth) intervine pentru ca considera ca mutarea lui Hendrik este nedreapta. Ea este de parere ca si-ar gasi un apartament oriunde cu slujba lui, in timp ce Leo o are mult mai greu ca asistenta. pe care Merle la randul sau il refuza, pentru ca nu vrea sa fie cumparata de Amelie. Dupa ce Hendrik (Jerry Kwarteng) reuseste sa-l convinga pe Leo sa renunte la apartament, Sara (Antonia Jungwirth) intervine pentru ca considera ca mutarea lui Hendrik este nedreapta. il masturbe sa mere Ea este de parere ca si-ar gasi un apartament oriunde cu slujba lui, in timp ce Leo o are mult mai greu ca asistenta. pe care Merle la randul sau il refuza, pentru ca nu vrea sa fie cumparata de Amelie. Dupa ce Hendrik (Jerry Kwarteng) reuseste sa-l convinga pe Leo sa renunte la apartament, Sara (Antonia Jungwirth) intervine pentru ca considera ca mutarea lui Hendrik este nedreapta. Ea este de parere ca si-ar gasi un apartament oriunde cu slujba lui, in timp ce Leo o are mult mai greu ca asistenta.

Rote Rosen: Previzualizare pentru luni, 1 noiembrie 2021, episodul 3441

Katrin (Nicole Ernst) incearca sa inteleaga de ce Florian (Stefan Plepp) se retrage de la ea dupa sarutul lor si gandul ca probabil o vede acum ca pe o pacienta si nu ca pe o sotie. Leo (Daniel Hartwig) care se bucura de ea ar trebui sa lucreze pentru recuperarea ei rapida. elle branle son grand pere Florian este inca afectat de frica si continua sa-si ascunda casatoria cu Anke (Anne Brendler) de Katrin pana cand Katrin descopera aceeasi verigha pe ambele… Dupa intoarcerea ei, Jule (Kim-Sarah Brandts) ii face placere sa-si revada tatal. . Johanna (Brigitte Antonius), in schimb, este jignita pentru ca Jule nu i-a multumit pentru un cadou si se dezgheta din nou doar cand Jule se intampla sa-i ofere multa bucurie. il masse sa belle mere Dorte (Edelgard Hansen) trebuie sa-i marturiseasca lui Gunter (Hermann Toelcke) ca mai are nevoie de timp sa se implice cu el si Gunter raspunde cu empatie si intelegere. Britta (Jelena Mitschke) reactioneaza in batjocura la gelozia lui Hendriks (Jerry Kwarteng) cand da peste ea si Leo, care ii trateaza lumbago in patul ei.

Rote Rosen: Previzualizare pentru marti, 2 noiembrie 2021, episodul 3442

Cand Katrin (Nicole Ernst) afla adevarul despre casatoria lui Florian (Stefan Plepp) si cea mai buna prietena a ei Anke (Anne Brendler), o lume se prabuseste pentru ea. Din moment ce se simte singura si are doar fiica ei Mia (Leonie Beuthner), vrea sa lupte pentru Florian. Leo (Daniel Hartwig) vrea sa o elibereze de disperare si o motiveaza sa-si lase furia si tristetea in timp ce boxeaza. Odata cu redeschiderea hotelului, toata lumea se afla sub o presiune enorma. sodomiser pendant son sommeil David (Arne Rudolf) se simte din ce in ce mai neglijat de Simon (Thore Luthje), in timp ce Simon (Thore Luthje) isi concentreaza toata atentia asupra obiectivului de a deveni asistentul lui Gunter (Hermann Toelcke). Thomas (Gerry Hungbauer) este ingrijorat pentru fiica lui pentru ca isi da seama ca ceva este in mintea ei. Cand Jule (Kim-Sarah Brandts) recunoaste in sfarsit ca sufera de blocarea scriitorului, este hotarat sa o ajute. Johanna (Brigitte Antonius) este fericita de publicarea romanului ei de mult pierdut, in timp ce Thomas este mai critic. Sarah (Antonia Jungwirth) o sprijina pe Merle (Anja Franke) in pregatirea interviului cu Heideecho. Dar apoi ar trebui sa se transforme intr-un interviu de televiziune si astfel Amelie (Lara-Isabell Rentinck) isi preia rolul de antrenor. zizi dans la chate

Rote Rosen: Previzualizare pentru miercuri, 3 noiembrie 2021, episodul 3443

Leo (Daniel Hartwig) o convinge pe Katrin (Nicole Ernst) ca trebuie sa-si gaseasca un nou curaj pentru a face fata vietii si decide sa se concentreze pe deplin asupra fiicei ei Mia (Leonie Beuthner). Cand Florian (Stefan Plepp) ii sugereaza Miei sa faca un stagiu cu Anke (Anne Brendler), fiica lui este de acord, dar in prima zi se distanteaza si isi acuza serios tatal… David (Arne Rudolf) este preluat de Carla (Maria Fuchs) numita director de restaurant. • sexzoophile
 • ma femme se masturbe devant moi
 • sexfrancaise
 • il baise la femme de son copain
 • elle baise pour la première fois
 • il lui dechire la chatte
 • ado defloree
 • paysanne nu
 • mon frere a une grosse bite
 • il fait l amour a sa soeur
 • baise 2021
 • il leche la chatte de sa mere
 • il lui casse le cul
 • porno300
 • heurepirno
 • ma femme me fait bander
 • homme baise jument
 • bite dado
 • zofile
 • gamine suce

Initial, Simon (Thore Luthje) este fericit pentru prietenul sau pana cand il lasa pe seful sa iasa. il lui caresse le clito .. Nici macar reunirea promitatoare a clasei nu poate oferi lui Jule (Kim-Sarah Brandts) nicio inspiratie pentru a pune capat blocajului scriitorului ei. Pur si simplu nu stie ce altceva sa faca… il baise sa mere et sa soeur Din moment ce Amelie (Lara-Isabell Rentinck) este ingrijorata, ca Merle (Anja Franke) ar fi prea reala in interviul Heideecho, se ofera pentru un interviu. Interviul populist al lui Amelie este difuzat in timp ce interviul lui Merle nu este difuzat, lasandu-l pe Merle dezamagit.

Rote Rosen: Previzualizare pentru joi, 4 noiembrie 2021, episodul 3444

Jule (Kim-Sarah Brandts) si Thomas (Gerry Hungbauer) fac o excursie la padure in speranta de a depasi blocajul scriitorului lui Jules. Dar ca pe atunci, ei uita proviziile din autobuz si Thomas este in pericol de hipoglicemie. Din fericire, Jule isi poate ajuta tatal cu niste dulciuri si fructe de padure. Cand isi da seama cat de interesanta si variata este viata tatalui ei, decide sa scrie despre el si pune astfel capat blocadei ei. grand mere perverse Intrebarea provocatoare a Miei (Leonie Beuthner) daca Florian (Stefan Plepp) si Anke (Anne Brendler) s-au casatorit doar din cauza starii lui Katrin (Nicole Ernst) face ca butoiul sa debordeze. Mia decide apoi sa se mute cu mama ei. Leo (Daniel Hartwig) continua sa incerce sa o inveseleasca pe Katrin. Prin revistele pe care le-a adus cu el, Katrin devine constienta de asta ce a trecut de ea de-a lungul anilor. Cu toate acestea, ea nu se lasa descurajata si vrea sa-si construiasca o noua viata – alaturi de Florian si Mia. Pentru ca Hendrik (Jerry Kwarteng) vrea sa convinga comunitatea Rosenhaus, el decide sa-si pregateasca lasagna imbatabila. il baise une jument Cu toate acestea, el a ignorat abilitatile culinare italiene care stau latente in Leu.

Rote Rosen: Previzualizare pentru vineri, 5 noiembrie 2021, episodul 3445

Desi Katrin (Nicole Ernst) este inca putin limitata din punct de vedere fizic, nu o va lasa sa o doboare si este bine dispusa. Florian (Stefan Plepp) vrea sa-i explice Miei (Leonie Beuther) ca ar trebui sa ramana mai degraba cu el si cu Anke (Anne Brendler). Intre timp, Katrin este invitata de Dorte (Edelgard Hansen) si Britta (Jelena Mitschke) la ceai in casa de trandafiri. Katrin este fericita de invitatie si cand isi recunoaste fostul caine Betty, la care a trebuit sa renunte in urma cu opt ani, se bucura nespus. Cand Jule (Kim-Sarah Brandts) ii spune tatalui ei ca doreste sa scrie un raport despre el ca „omul modern”, Thomas (Gerry Hungbauer) isi da seama ca si laturile lui mai intunecate sunt abordate. maman se masturbe devant son fils Apoi il intreaba fiica lui daca ar vrea sa vina in Brazilia. Va accepta Thomas oferta? Dupa ce Gunter a primit un e-mail de la asociatia hoteliera clasica ALHOTW, in care il informa cu privire la standardele care nu mai existau care s-ar aplica atunci cand hotelul urma sa fie „intinerit”, s-a gandit sa inceteze asociatia care era candva atat de importanta pentru el.

Rote Rosen: Previzualizare pentru luni, 8 noiembrie 2021, episodul 3446

Dupa ce o revad pe Betty, Katrin (Nicole Ernst) se simte inspirata. „Rosenhausler” si mica lor excursie asigura, de asemenea, ca starea de spirit a lui Katrin se imbunatateste considerabil. Cand Dorte (Edelgard Hansen) ii ofera sa se mute in Rosenhaus ca subchirias, totul pare perfect. Dar apoi isi da seama ca nu este in stare sa plateasca chiria. alerte a mal au cul porno .. Jule (Kim-Sarah Brandts) considera ca este amuzant ca Thomas (Gerry Hungbauer) a crezut ca ar trebui sa emigreze in Brazilia, conform marturiei ei. Isi convinge fiica, care este afectata de probleme cu stomacul, sa se prezinte in sfarsit la un doctor si cei doi traiesc o surpriza: Jule este insarcinata! Din moment ce Dorte este nevoie in spital, Gunter (Hermann Toelcke) trebuie, din pacate, sa o anuleze.

Rote Rosen: Previzualizare pentru marti, 9 noiembrie 2021, episodul 3447

Spre deosebire de Thomas (Gerry Hungbauer), care este foarte incantat de vestile despre bebelusul fiicei sale, Jules (Kim-Sarah Brandts) nu este fericit pentru ca a fost fericita ca poate lucra din nou. Cand Johanna (Brigitte Antonius) aude despre asta, ii cere lui Thomas sa-l sprijine pe Jule in Brazilia, dar el refuza si asa ca ea decide sa se mute la Maunus cu nepoata ei. femme faisant l amour avec un chien Katrin (Nicole Ernst) este consternata sa afle ca Florian (Stefan Plepp) a trebuit sa-si foloseasca economiile pentru a-si plati ingrijirea. Mia (Leonie Beuthner) vrea sa-si ajute mama si ii indeamna pe Florian si Anke (Anne Brendler) sa o sustina financiar pe Katrin. Anke este de acord doar dupa o discutie lunga. In mod surprinzator, Katrin refuza oferta celor doi pentru ca nu vrea sa accepte pomana de la ei.

Rote Rosen: Previzualizare pentru miercuri, 10 noiembrie 2021, episodul 3448

Nimeni nu intelege decizia lui Katrin (Nicole Ernst) de a nu accepta banii lui Florian (Stefan Plepp) si Ankes (Anne Brendler). Din moment ce Mia (Leonie Beuther) vrea sa locuiasca cu mama ei, reuseste sa o convinga pe Katrin sa accepte oferta. asticot dans la chatte Florian si Anke sunt foarte dezamagiti de planurile Miei, motiv pentru care Katrin isi incurajeaza fiica sa gaseasca un compromis pentru a avea o casa cu ambii parinti. Thomas (Gerry Hungbauer) este uluit de decizia pripita a mamei sale de a se muta in Brazilia pentru un an. Din acest motiv, Thomas decide sa zboare la fiica lui insusi, iar Johanna (Brigitte Antonius) trebuie sa cedeze. Cand Merle (Anja Franke) realizeaza ca Amelie (Lara-Isabell Rentinck) recruteaza alegatori pentru LuneNatur, desi ignora programul partidului, este socata. Simon (Thore Luthje) vrea sa fie grijuliu cu David (Arne Rudolf) si decide sa refuze oferta unei cariere la hotel, dar David ii spune lui Simon ca ar trebui sa profite de aceasta oportunitate. Cand o intalneste pe Mia, Joe (Naiher Zerisenay) se indragosteste de ea, dar este reticent sa se apropie de ea. pornivore

Rote Rosen: Previzualizare pentru joi, 11 noiembrie 2021, episodul 3449

Viata lui Katrin (Nicole Ernst) prinde din nou forma incet si ea este fericita sa aiba un prieten bun precum Leo (Daniel Hartwig) si apartamentul comun cu Mia (Leonie Beuther) si Dorte (Edelgard Hansen). Florian (Stefan Plepp) se arata tandru fata de Katrin si o invita la cina. O mai iubeste pana la urma? Din moment ce Anke (Anne Brendler) simte apropierea dintre Katrin si Florian, este ingrijorata. Maica Dorte poate intelege si ingrijorarea lui Anke. Joe (Naiher Zerisenay) si-a adunat curajul si i-a scris o scrisoare de dragoste iubitei sale, Mia (Leonie Beuthner). Hendrik (Jerry Kwarteng) a aflat despre asta si crede, totusi, ca scrisoarea este pentru Lilly (Lilly si Lylou Roder). Pentru a-ti scoate romanul erotic in format multimedia, Johanna (Brigitte Antonius) are cateva pasaje de Tina (Katja Frenzel) si Michi (Oliver Clemens). Thomas (Gerry Hungbauer) este foarte rusinat si lectura are si un efect neplacut asupra Tinei: Desi este constienta ca Michi este gay, are un vis erotic cu el. Simon (Thore Luthje) ar dori sa obtina un post cu norma intreaga in managementul hotelului de la Gunter (Hermann Toelcke), dar Carla (Maria Fuchs) este atat de convinsa de abilitatile lui Simon incat vrea sa-l promoveze ca barman sef. Cum va decide Simon? Simon (Thore Luthje) ar dori sa obtina un post cu norma intreaga in managementul hotelului de la Gunter (Hermann Toelcke), dar Carla (Maria Fuchs) este atat de convinsa de abilitatile lui Simon incat vrea sa-l promoveze ca barman sef. Cum va decide Simon? Simon (Thore Luthje) ar dori sa obtina un post cu norma intreaga in managementul hotelului de la Gunter (Hermann Toelcke), dar Carla (Maria Fuchs) este atat de convinsa de abilitatile lui Simon incat vrea sa-l promoveze ca barman sef. Cum va decide Simon?

 • Rote Rosen: Acestea sunt locatiile popularei telenovele

 • Trandafiri rosii: 10 secrete despre telenovela ARD

 • Rote Rosen: Aceste vedete exista de atata timp!

Ai ratat „Trandafirii rosii”? Repetari la TV si in mediateca ARD

Reluarile actuale ale „Rote Rosen” vor fi disponibile in ziua urmatoare primei difuzari a episodului, de luni pana vineri, pe urmatoarele canale:

 • 7:10 pe MDR

 • 07:20 pe NDR

 • 06:50 pe rbb

 • 04:55 a. m. in ora

Puteti accesa si ultimele 21 de episoade din ‘Rote Rosen’ dupa difuzare in mediateca ARD.

„Rote Rosen” ruleaza la First German Television de luni pana vineri la 14:10 din 2006. Accentul este intotdeauna pus pe o femeie in varsta de patruzeci de ani, care isi gaseste marea dragoste prin ocoluri. Personajele principale se schimba in fiecare an la inceputul noului sezon, dar sunt incorporate intr-o distributie laterala fixa ​​cu care spectatorii sunt familiarizati. Populara telenovela este filmata in frumosul oras Luneburg din Saxonia Inferioara, care este cunoscut pentru orasul sau vechi impresionant. La ce va puteti astepta ca spectator in serial, cititi impreuna cu noi in previzualizare.

Drepturi de autor 2021. Toate drepturile rezervate.

Previous articleExercitiile pentru podea pelvina elimina slabiciunea vezicii urinare | Revista adorabila
Next articleIncalzitoarele electrice pentru picioare fac confortabil chiar si cele mai reci zile