Tort de caise cu glazura de migdale
Ingrediente pentru o tava (20 buc):
-
800 g caise
-
300 g faina de grau, tip 550
-
1 pachet de praf de copt
-
150 g quark cu continut scazut de grasimi
-
6 linguri ulei de floarea soarelui, (60 ml)
-
60 ml lapte cu continut scazut de grasimi
-
120 g eritritol cu stevie sau 180 g zahar stevie
-
5 oua
-
200 g iaurt natural cu continut scazut de grasimi
-
1 pachet praf de budinca de vanilie, 37 g
-
80 g migdale fulgi
Pregatirea:
Preincalziti cuptorul la 200 ° C (convectie: 175 ° C). Spalati, stricati si taiati in jumatate caisele, lasati-le deoparte. Tapetati o foaie de copt cu hartie de copt. Se amesteca faina, praful de copt, quarcul, uleiul, laptele si 40 g eritritol si un ou intr-un aluat de quark-ulei. Se aseaza pe o tava de copt si se intinde uniform cu un mini sucitor sau pahar. la chatte de ma tante Acoperiti cu jumatatile de caise.
Amesteca ouale ramase, eritritol ramas, iaurt si praf de budinca intr-un sos. Se toarna uniform peste caise si se presara cu fulgi de migdale. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de 35 pana la 40 de minute.
Sfat: Daca coaceti cu eritritol (de exemplu, zahar pudra cristalin Nevella sau Sukrin Pluss), economisiti calorii si carbohidrati in comparatie cu zaharul. femme saillie par un cochon Daca lucrati cu zahar stevia, o bucata are aproximativ 4,5 grame de carbohidrati suplimentari.
Valoarea nutritiva pe bucata aprox.:
-
6 g proteine
-
7 g grasime
-
17 g de carbohidrati (din care 13 g trebuie luate in considerare)
-
2 g de fibre
-
55 mg de colesterol
-
31 mg sodiu
-
212 mg de potasiu
-
93 mg de fosfor
-
155 kilocalorii
-
620 kilojuli
Nori de bezea cu zmeura
Ingrediente pentru 2 portii:
aluat
-
300 g unt rece
-
500 g faina de grau, tip 550
-
100 g amestec stevia-eritritol,
-
z. B. Sukrin Pluss
-
3 oua
-
50 g fulgi de cocos
Acoperire
-
800 g zmeura congelata
-
4 albusuri reci
-
80 g amestec stevia-eritritol,
-
z. il lui pelote les seins B. Sukrin Pluss
-
100 g nuca de cocos deshidratata
-
4 linguri de eritritol pulbere, de ex. B. Sukrin Melis, 30-40 g
Pregatirea:
Taiati untul in bucati mici. Framantati cu faina, stevia eritritol dulceag, oua si fulgi de cocos pentru a forma un aluat neted. il montre sa bite Infasurati in folie si dati la frigider pentru o ora. Tapetati o foaie de copt cu hartie de copt. Intindem aluatul pe un covor de copt din silicon cu un sucitor din silicon si asezam pe tava, intepam de cateva ori cu furculita. Preincalziti cuptorul la 180 ° C (convectie: 160 ° C).
Scurgeti zmeura pe o sita. vieilles nymphomanes Bate albusurile reci spuma tare si toarna stevia eritritol dulceata pana cand amestecul devine lucios. Apoi trageti fulgii de cocos sub albusurile cu o limba de aluat. Intindeti zmeura uniform pe aluat. Se imprastie eritritol pulbere deasupra. Intindeti uniform albusurile de cocos pe zmeura. bpnporn
Coaceti la cuptor pe raftul inferior timp de 25 pana la 30 de minute. Daca bezeaua devine prea inchisa, puneti pe tort niste folie de aluminiu sau hartie de copt si continuati coacerea. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Valoarea nutritionala per portie aprox.:
-
6 g proteine
-
19 g grasime
-
21 g de carbohidrati (din care 20 g sunt creditabile)
-
4 g de fibre
-
66 mg de colesterol
-
28 mg sodiu
-
211 mg de potasiu
-
81 mg de fosfor
-
279 kilocalorii
-
1 116 kilojuli
Tort matcha cu fructe de goji
Ingrediente pentru 20 bucati / 1 tava de copt:
-
80 g zahar stevia (amestec)
-
4 oua
-
4 g pudra matcha
-
250 g unt semi-gras
-
300 g faina de grau, tip 550
-
150 g amidon de porumb
-
1 pachet de praf de copt
-
100 g batoane de migdale
-
150 ml lapte de soia, natural
-
200 g boabe de goji
-
1 pachet de jeleu rosu pentru gatit
-
200 g crema de branza redusa in grasimi, max. enculee en force 10% grasime absoluta
-
3 – 4 stropi de indulcitor lichid, eventual apa minerala
Pregatirea:
Preincalziti cuptorul la 180 ° C (cuptor ventilat 160 ° C). Tapetati o foaie de copt cu hartie de copt. Pentru aluat, amestecati zaharul stevia cu ouale pana devine spumos. Cerneti peste ea pudra de matcha si adaugati untul semi-gras. Amestecati cu mixerul pana cand totul s-a combinat bine. elle suce la bite de son frere Adaugati faina, amidonul de porumb si praful de copt, amestecati totul intr-un aluat fin.
In cele din urma, adaugati batoanele de migdale, laptele de soia si fructele de goji. Se condimenteaza din nou dupa gust, se intinde pe tava de copt si se coace timp de 35 pana la 40 de minute. Intepati aluatul cu un bat de lemn: Daca nu se lipeste de el, scoateti tortul din cuptor si lasati-l sa se raceasca in tava.
Pentru topping, dizolvati pudra de jeleu in 100 de mililitri de apa clocotita. zizi dans foufoune Daca lichidul devine limpede, totul se dizolva. Se amesteca doua linguri de crema de branza in jeleu, apoi se amesteca toata crema de branza cu jeleu, se condimenteaza topping-ul cu indulcitor lichid. Daca masa este prea tare si nu se tartina, mai adauga putina apa minerala. Intindeti uniform pe tort. Lasam glazura sa se intareasca o jumatate de ora, apoi taiem prajitura bucatele. ma soeur aime ma bite
Valoarea nutritiva pe bucata, la 20 in total, aprox.:
-
7 g proteine
-
10 g grasime
-
28 g de carbohidrati (din care 25 g trebuie luate in considerare)
-
2 g de fibre
-
57 mg de colesterol
-
32 mg sodiu
-
112 mg de potasiu
-
91 mg de fosfor
-
230 kilocalorii
-
920 kilojuli
Tort cu piersici si caise cu migdale si fistic
Ingrediente pentru 1 tava cu 20 bucati:
-
500 g caise
-
500 g piersici
-
300 g faina de grau, tip 550
-
1 pachet de praf de copt
-
150 g quark cu continut scazut de grasimi
-
6 linguri ulei de floarea soarelui, (60 ml)
-
60 ml lapte cu continut scazut de grasimi
-
5 oua
-
140 g eritritol cu stevie
-
200 g iaurt natural cu continut scazut de grasimi
-
1 pachet praf de budinca de vanilie, 30 g
-
50 g batoane de migdale
-
50 g fistic tocat
Pregatirea:
Preincalziti cuptorul la 200 ° C (convectie 180 ° C). Tapetati o foaie de copt cu hartie de copt. Pentru topping, spalati, injumatatiti si sambureleti caisele si piersicile.
Pentru aluat, procesati faina cu praf de copt, quark, ulei, lapte si un ou, precum si 60 g eritritol stevia dulce pana la un aluat neted. xvidoe com
- pornodingur
- porno elle se fait violer
- elle lui chie dessus
- il caresse sa belle mere
- elle montre son minou
- montrer son sexe
- elle se fait tripoter
- elle montre sa foufoune
- ma mere veut ma bite
- chate vierge
- xxx violer
- mere soumise
- femme qui se fait baiser
- il baise la mere de son copain
- il baise sa belle fille de force
- elle joue nue
- qqqporno
- toute nue a la maison
- francaise aime le sexe
- il montre son zizi
Intindeti aluatul subtire cu un sucitor de silicon si puneti-l pe tava de copt.
Acum asezam caisele si piersicile taiate alternativ pe aluat si presam usor. Pentru topping, amestecati dulceata ramasa cu eritritol stevia cu patru oua, iaurt si praf de budinca de vanilie pana se omogenizeaza si turnati peste fructe. La final, distribuiti uniform deasupra betisoarele de migdale si fisticul tocat.
Coaceti in cuptorul preincalzit timp de 45 pana la 50 de minute. femme qui fait l’amour avec sa fille La sfarsitul timpului de coacere, intepam aluatul cu un bat de lemn: Daca nu se lipeste nimic de el, scoateti tortul din cuptor si lasati-l sa se raceasca in tava. Apoi taiati in 20 de bucati egale.
Valoarea nutritiva pe bucata, la 20 in total, aprox.:
-
6 g proteine
-
7 g grasime
-
18 g carbohidrati (dintre care 15 g pot fi creditate)
-
2 g de fibre
-
55 mg de colesterol
-
30 mg sodiu
-
230 mg de potasiu
-
100 mg fosfor
-
159 kilocalorii
-
636 kilojuli
Tarta Quark cu compot de caise si fistic
Ingrediente pentru 4 tartele:
-
2 felii de foietaj finit, 90 g
-
5 foi de gelatina alba
-
120 ml frisca rece, redusa in grasimi
-
300 g quark cu continut scazut de grasimi
-
3 stropi de indulcitor lichid
-
200 g caise
-
200 ml suc de portocale, 100% fructe fara zahar adaugat
-
10 g praf de budinca de vanilie
-
Strop de indulcitor lichid
-
20 g fistic nesarat tocat
-
4 crengute de menta
Pregatirea:
Preincalziti cuptorul la 200 ° C (cuptor ventilat 180 ° C). Tapetati o foaie de copt cu hartie de copt. video de femme qui se déshabille Taiati patru cercuri de aceeasi dimensiune din aluatul de foietaj finit, de exemplu cu inele de desert, si puneti-le pe tava. Puneti restul de foietaj pe tava de copt, coaceti timp de 10 pana la 12 minute. Inmuiati gelatina in apa rece. Bateti smantana pana se intareste, amestecati quark-ul pana la omogenizare si asezonati cu indulcitor.
Scoateti din cuptor bazele de foietaj terminate. grand mere poilue Se stoarce gelatina, se dizolva in cuptorul cu microunde sau peste o baie de apa. Se amesteca doua linguri de quark in gelatina, apoi se amesteca inapoi in toata crema. Puneti bazele de foietaj pe o farfurie, puneti un inel de desert pe fiecare, turnati amestecul de quark, dati la frigider pentru 60 pana la 80 de minute.
Spalati, taiati cu pietre, taiati caisele in felii sau bucati; Punem sucul de portocale intr-o cratita si aducem la fiert. Se amesteca praful de budinca in putina apa pana se omogenizeaza, se amesteca in compotul care fierbe pana cand lichidul devine limpede. chatte de gamine Se adauga fisticul si se indulcesc, se lasa la racit.
Scoateti inelele de desert de pe tartale si puneti-le pe farfurii. Adauga compotul, orneaza cu firimiturile de foietaj ramase si crengutele de menta.
Valoarea nutritionala per portie aprox.:
-
15 g proteine
-
15 g grasime
-
22 g carbohidrati
-
(din care 17 g
-
supus creditului)
-
2 g de fibre
-
18 mg de colesterol
-
109 mg sodiu
-
372 mg de potasiu
-
189 mg de fosfor
-
283 kilocalorii
-
1. elle lui touche la bite dans le metro 132 kilojuli
Cupcakes roz cu fructe de padure
Ingrediente pentru 6 bucati:
-
1 ou
-
50 g indulcitor de stevia cu eritritol, de ex. B. de la farmacie dm, bff, Sukrin
-
40 ml ulei de floarea soarelui
-
75 g faina de grau, tip 550
-
80 g migdale macinate
-
1½ lingurita praf de copt
-
1 praf de bicarbonat de sodiu
-
1 praf de scortisoara si ghimbir macinat
-
150 g zmeura proaspata
Topping:
-
60 g unt moale semi-gras
-
70 g crema de branza redusa in grasimi, max 18% grasime
-
3 – 4 picaturi de colorant alimentar rosu
-
80 g zahar pudra
-
6 frunze de menta
Pregatirea:
Preincalziti cuptorul la 180 ° C (convectie: 160 ° C).
Turnati o picatura de apa in fantanile unei forme de briose si puneti in ele cutii de hartie.
Bate ouale cu stevia pana devine spumoasa, apoi amesteca in ulei. elle baise le facteur Se amesteca faina cu migdalele, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul si scortisoara, se amesteca cu crema de oua pana la un aluat omogen, se condimenteaza din nou dupa gust.
Spalati si uscati zmeura. Pune deoparte sase fructe de padure de aceeasi dimensiune pentru garnitura.
Se toarna jumatate din aluat in cutiile de hartie, apoi se distribuie uniform deasupra zmeura, se acopera cu aluatul ramas. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute. il bande devant sa mere
Intre timp, pentru topping, amestecati untul semigras cu crema de branza si colorant alimentar pana la un amestec cremos. Apoi cerneti zaharul pudra peste el si amestecati. Se toarna amestecul intr-o punga cu duza stea si se pune la frigider.
Lasa briosele terminate sa se raceasca in tava timp de cinci minute. Scoateti briosele din forma si presarati un mic topping de tuf pe fiecare dintre briosele racite. jeune branle vieux Se orneaza cu o zmeura si o frunza de menta fiecare.
Valoarea nutritionala per cupcake, cu 6 total aprox.:
-
8 g proteine
-
19 g grasime
-
25 g de carbohidrati (din care 23 g fac obiectul creditului)
-
3 g de fibre
-
49 mg de colesterol
-
37 mg sodiu
-
203 mg de potasiu
-
120 mg fosfor
-
303 kilocalorii
-
1 212 kilojuli
O masuta ca aceasta este ceva cu adevarat dragut! Cu toate acestea, pentru persoanele cu diabet, acest lucru poate duce si la unele probleme. Ei nu pot afla intotdeauna ce anume a fost copt in delicioasele delicatese.
Prin urmare, va prezentam sase retete de prajituri delicioase din „Jurnalul Diabetului” care sunt potrivite pentru diabetici . luxureporno De impartasit cu prietenii si familia si, bineinteles, cu o recomandare urgenta pentru copt!
Pe langa lista de ingrediente, veti gasi instructiuni detaliate despre coacere. In plus, am defalcat pentru tine toate valorile nutritionale ale delicateselor respective.
Puteti gasi aceste retete in galeria de imagini de mai sus:
-
Tort de caise cu glazura de migdale
-
Nori de bezea cu zmeura
-
Tort matcha cu fructe de goji
-
Tort cu piersici si caise cu migdale si fistic
-
Tarta Quark cu compot de caise si fistic
-
Cupcakes roz cu fructe de padure
De acord si cititi mai departe
Pentru a spune aceasta poveste, echipa noastra editoriala a selectat un videoclip care completeaza articolul in acest moment.
Folosim JW Player de la Longtail Ad Solutions, Inc. pentru a reda videoclipul . Puteti gasi mai multe informatii despre JW Player in politica noastra de confidentialitate.
Inainte de a afisa videoclipul, avem nevoie de acordul dvs. Va puteti revoca oricand consimtamantul, de exemplu in managerul nostru de protectie a datelor.
Mai multe informatii pot fi gasite in declaratia noastra de protectie a datelor.