1 noiembrie 2020, ora 9:50

Cu „The Comey Rule” vine in Germania o miniserie, al carei scenariu ar fi putut fi scris cu usurinta de John Grisham.

Ce sa faci cand realitatea politica este mai ciudata decat ar putea fi vreodata un film sau un serial? Scenarierii ar trebui sa suporte intrebarea ce fac de fapt pentru a-si castiga existenta daca ar sta la Casa Alba cu o caricatura a unui om puternic precum cel care a fost cu adevarat votat cel mai puternic om din lume in 2016. Un an mai tarziu, Donald Trump (74) era in mod neasteptat inca in functie si demnitatea Twitter si l-a concediat pe seful FBI James B. Comey (59) in 2017, dupa patru ani la conducerea serviciului de informatii intern al SUA.

Din fericire, fanii vor observa thrillere politice bantuitoare in 2020. Pentru ca, din conditia sa cu Trump, Comey a creat pentru prima data bestsellerul „Bigger than Office”, care a fost filmat de atunci ca o miniserie in patru parti de regizorul „Captain Philipps” Billy Ray (57 de ani). good christmas gifts for girlfriends Din 2 noiembrie, exact la timp pentru alegerea noului presedinte al SUA in ziua urmatoare, toate cele patru episoade din „The Comey Rule” vor fi disponibile in Germania fie de la 20.15 pe Sky Atlantic, fie la cerere prin Sky Ticket si Sky Q. .a vedea.

Cea mai puternica papusa din lume? Totul este despre asta

In timpul campaniei electorale extrem de murdare a republicanului Donald Trump impotriva democratului Hillary Clinton (73 de ani), au fost facute acuzatii ca angajati ai actualului presedinte american au cooperat cu serviciile secrete ruse. Adversarul a fost afectat in mod specific, ceea ce i-ar fi putut costa in cele din urma victoria lui Clinton – si, posibil, a extins influenta presedintelui Rusiei Vladimir Putin (68 de ani) chiar in inima Casei Albe. religious christmas quotes Primele doua episoade din „The Comey Rule” sunt dedicate celor mai arzatoare intrebari despre aceste evenimente.

A doua jumatate a miniseriei trateaza consecintele rezultatului alegerilor din 2016, greu de inteles si astazi. Cu Trump si Comey s-au ciocnit doua personalitati la fel de diferite si influente, fiecare avand propria parere Truth be. Pe 9 mai 2017, Trump l-a concediat in cele din urma pe seful FBI care, in ciuda amenintarilor repetate pe Twitter de la „POTUS”, nu a vrut deloc sa inchida ancheta in Rusia.

Chipurile serialului

Unii oameni vor asocia numele Jeff Daniels (65) cu filme slapstick. • christmas message religious
 • short christmas greetings
 • christmas gift for female friend
 • christmas party outfit ideas
 • flocked christmas tree decorating ideas
 • season’s greetings messages
 • christmas toes
 • romantic messages for him at christmas
 • happy holidays wishes
 • creative office christmas decorations
 • merry christmas post for business
 • list of christmas songs and carols
 • merry christmas texts to send
 • christmas cards messages
 • blue and silver christmas table decorations
 • slim christmas tree decorating ideas
 • christmas toe nail designs 2021
 • red christmas tree ideas
 • christmas greetings
 • christmas acrylic nail design

Dar chiar si in serialul HBO „The Newsroom”, pentru care Daniels a primit un Emmy in 2013 pentru cel mai bun actor principal intr-un serial drama, a demonstrat talent in afara comediei. male religious birthday blessing happy birthday El il joaca pe seful FBI omonim James B. Comey in „The Comey Rule”.

Apropo de comedie: Alec Baldwin (62 de ani) s-a strecurat deja de cateva ori in pielea portocalie a presedintelui SUA pentru emisiunea de satira „Saturday Night Live”. Pentru „The Comey Rule”, totusi, un alt actor de personaj isi strange buzele: irlandezul Brendan Gleeson (65 de ani), care si-a demonstrat versatilitatea impresionanta de la „Braveheart” la „Harry Potter” la „Bruges… christmas facebook cover and die” a pozat, mimi in miniseria Donald Trump.

Daniels si Gleeson sunt sustinuti de cine este cine din subiectul serialului. De exemplu, Michael Kelly (51 de ani), care, ca o figura importanta in toate cele cinci sezoane din „House of Cards”, s-a simtit de mult ca acasa in mlastina murdara de thriller politic. Mai sunt, de asemenea, starul „Breaking Bad” Jonathan Banks (73 de ani), actrita „Taboo” (si nepoata lui Charlie Chaplin) Oona Chaplin (34) si Scoot McNairy (42 de ani) de marimea „Halt And Catch Fire”. Holly Hunter (62) joaca, de asemenea, un rol cheie. Ea o interpreteaza pe avocata americana Sally Yates (60 de ani), care a suferit o soarta similara cu Comey – si a fost demisa de Trump din functia de procuror general in 2017. christmas message to employees

Treceti timpul pana la rezultatele alegerilor

Oricine doreste sa insoteasca adevaratul circ politic in preajma alegerii celui de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii cu jocuri de putere fictive poate face acest lucru prin Sky in perioada 2-8 noiembrie. Apoi vor fi seriale precum „Veep – The Vice President”, „House of Cards”, „The Loudest Voice” sau „The Newsroom” pentru maratonul binge din cadrul duelul dintre Donald Trump si Joe Biden (77 de ani). Diferite documentare pe acest subiect isi vor celebra apoi premiera germana.

SpotOnNews

Previous articleLisa Del Piero isi dezvaluie inceputurile: De la beanpole la regina prada
Next articleSteve Jobs: Cinci secrete despre fondatorul Apple