Daca ai crescut in anii 80, sigur ca ai auzit de prajitura Hermann sau chiar ca ai pretuit unul acasa. Daca nu, probabil ca acum va veti intreba: va cer scuze?! Este vorba despre tort sau despre un animal de companie? Aproape ca ati putea spune un amestec al ambelor, deoarece aluatul Hermann trebuie hranit timp de cateva zile pana cand are copii Hermann si o parte din el este procesat intr-un tort Hermann. sexe scene viol

Oricat de bizar ar putea parea pentru incepatorii Hermann: principiul acestui tort se bazeaza pe vechea traditie a cresterii aluatului. Un starter de aluat se poate multiplica si trai ani de zile prin ingrijire constanta sub forma de adaugare de faina si lichid. tante en chaleur Culturi vii sunt create in amestecul de aluat, similar productiei de kombucha sau iaurt. Hermann este un aluat usor indulcit care este hranit timp de 10 zile inainte de a fi impartit si procesat partial in prajituri si partial transmis prietenilor. salope francaise tonic Daca acest lant nu este rupt, un astfel de Hermann poate trai multi ani. Va prezentam istoria tortului Hermann, va spunem

Aluatul Hermann este cel mai bine pastrat intr-un recipient mare, astfel incat Hermann sa aiba suficient spatiu pentru a creste. mature branle jeune

Scrisori in lant din anii 1980

Dupa hranirea lui Hermann, o portie sau doua de aluat se da prietenilor.

Desi prajitura Hermann este de fapt pur si simplu o chestiune de propagare si transmitere a unui aluat, in jurul lui Hermann s-a dezvoltat un adevarat cult. les gros seins de ma mère Acest lucru probabil are ceva de-a face cu numele amabil, care face ca aluatul cu culturile sale vii aproape ca o mica fiinta vie care are nevoie de ingrijire. In plus, este obisnuit sa se transmita parti din aluat impreuna cu instructiuni de ingrijire sub forma unei scrisori, care a fost scrisa din punctul de vedere al lui Hermann. baisser de force Acest lucru poate suna asa sau similar: „Sunt Hermann, noul dvs. membru al familiei pentru o perioada de 10 zile sau mai mult! Daca ma tratezi cu grija si ma hranesti in mod regulat, iti voi oferi 2 copii Hermann. elle se masturbe devant sa mere Va rog sa ma tineti doar in boluri de sticla sau plastic, pentru ca nu-mi place metalul. pentru a lasa aluatul discret sa se iroseasca? In anii 1980, prajitura Hermann a devenit un cult atat pentru copii, cat si pentru adulti, iar datorita literei in lant s-a raspandit rapid – chiar si dincolo de granitele Germaniei. elle branle son neveu De ce acest aluat a primit numele Hermann este necunoscut. In SUA, omologul se numeste Amish Friendship Bread si nu are acolo caracterul iconic al prajiturii Hermann. femme penetree

Asa incepi un tort Hermann

Daca doriti sa reinviati aceasta tendinta retro dulce din anii 80, puteti crea cu usurinta un nou Hermann. Pentru a face acest lucru, mai intai aveti nevoie de un castron de plastic sau sticla mare, care poate fi blocat, pe care il puteti obtine ieftin de la Amazon *. cm2 qui baise une cm1 Aluatul Hermetic nu trebuie sa intre in contact cu metalul, motiv pentru care ar trebui sa folositi si o lingura de amestecare din plastic sau lemn.

Pentru aluatul pentru starter Hermann aveti nevoie de:

  • 100 g faina de grau (tip 405 sau 550)
  • 1 lingura de zahar
  • 1/2 pachet de drojdie uscata (aprox. femme nue viole 2 lingurite)
  • 150 ml apa calduta

Asa il dai la viata lui Hermann: mai  intai amesteci toate ingredientele in vasul de plastic si lasi acest amestec sa stea doua zile la temperatura camerei cu capacul inchis.



  • forcer à baiser
  • zoophileporno
  • elle se masturbe et gicle
  • maman montre ses seins
  • foufoune jeune
  • pornogrosse
  • heure porno
  • elle me branle
  • le frère en manque veut baiser sa soeur
  • penis dans la chatte
  • https tukif com
  • elle boit du sperme
  • sexe hors norme
  • il lui leche l anus
  • elle me caresse la bite
  • elle lui mord la bite
  • elle se fait caresser les seins
  • mere poilue
  • jeune fait l amour avec sa mere
  • luxuretv. com





Intre timp, il puteti amesteca pentru scurt timp, astfel incat sa nu se simta neglijat. porno3000 Abordarea este gata dupa doua zile. De acum inainte, el va fi tratat timp de 10 zile la fel ca si cand cineva ti-ar fi dat un copil Hermann. il lui bouffe les seins De acum inainte, aluatul Hermann se pastreaza la frigider. Ca sa nu existe mizerie, vasul ar trebui sa lase cu siguranta suficient spatiu: la urma urmei, Hermann creste! Cel mai bine este sa folosesti o ceasca mica de cafea pentru a masura, dar nu trebuie sa fii prea precis, Hermann este relativ usor de ingrijit. nus pour nous In loc de lapte, puteti folosi si apa sau o alternativa de lapte vegetal.

Iata cum il hranesti pe Hermann:

  • Ziua 1: Se amesteca 1 cana de faina, 1 cana de lapte si 1/2 cana de zahar
  • 2-4 Ziua: se amesteca de cateva ori pe zi
  • A 5-a zi: hraniti ca in prima zi
  • 6-9 Ziua: amestecati din nou de cateva ori pe zi
  • Ziua 10: E timpul sa ne luam la revedere! Hermann este impartit in patru parti: 2 parti din aluat devin noi copii Hermann care pot fi daruite, iar celelalte parti sunt procesate intr-un tort Hermann. singeporn

Cum un aluat Hermann hranit devine tort

Am o prajitura pufoasa cu nuci coapta din aluatul Hermann.

Aluatul Hermann este o baza buna pentru o prajitura, deoarece tortul are nevoie doar de putin praf de copt pentru a creste frumos si pufos. femme nu qui font l amour Datorita aluatului, aceasta prajitura usor dulce dureaza mult mai mult decat prajiturile obisnuite. Aveti multe optiuni cand vine vorba de procesarea ulterioara. vagin remplie de sperm In loc de clasice precum stafidele si nucile, puteti amesteca in aluat si merisoare uscate, ciocolata tocata, cirese Morello, piure de banane, chipsuri de mere sau fulgi de cocos. De asemenea, puteti gasi mai multe idei si reteta pentru fratele generos al lui Hermann, Siegfried, in aceasta carte de copt *. je me branle dans sa bouche De asemenea, ar trebui sa utilizati cani mici de cafea ca unitate de masura.

Ingrediente pentru 12 portii

  • 2 parti sau aproximativ 2 cani de aluat Hermann captusit
  • 2 oua
  • 2 cani de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 1/2 – 1 cana zahar (dupa gust)
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita scortisoara (optional)
  • 2 cesti de ingrediente la alegere (stafide, ciocolata tocata, nuci etc. il baise sa jument )

Preparare:

  1. Preincalziti cuptorul la 180 ° C. Pentru aluat, pur si simplu amestecati toate ingredientele, cu exceptia nucilor, ciocolatei sau fructelor uscate, intr-un castron mare, pana obtineti un aluat omogen. francaise suce son frere Apoi adaugati ingredientele ramase.
  2. Puteti pune aluatul intr-o forma rotunda unsa cu arc, cutie sau inelara. Acum coaceti prajitura pentru aproximativ 45-55 de minute si apoi lasati-l sa se raceasca in tava. Apoi il poti pudra cu zahar pudra sau il poti glazura.

Sursa imagine: iStock / Mariana_Romaniv, iStock / arinahabich, iStock / SMarina, iStock / SonjaBK

* Link-uri afiliate

Previous articleDaith Piercing: bijuterii, costuri si riscuri
Next articlegradinita catolica