Pentru ca au castigat impotriva postului lor, Joko si Klaas au primit minute gratuite de transmisie miercuri seara. Dar duo-ul de moderatori a fost doar o parte din productia uimitoare pentru o scurta perioada de timp.

Joko si Klaas stau intr-un studio simplu si vorbesc despre tufis. Cateva minute nu este clar pentru spectator ce planuieste duo-ul. Deoarece au castigat impotriva emitatorului lor in „Joko & Klaas impotriva ProSieben” marti seara, au voie sa foloseasca prime time timp de 15 minute. Dar nu se opreste la acest sfert de ora – ProSieben adauga timp de antena pe deasupra.

„Am cerut sprijin ProSieben”, explica Joko Winterscheidt si Klaas Heufer-Umlauf si clarifica: „Au fost pur si simplu fericiti pana au auzit despre ce este vorba”. Radiodifuzorul dumneavoastra a intrebat: „Cum ar trebui sa functioneze?” Moderatorii, cunoscuti de obicei sub numele de ticalosi, par seriosi si asigura: „Este un subiect care ne afecteaza pe toti (.. Keyword delphi.larsbo.org .) si functioneaza doar atunci cand cineva este dispus sa-si deschida lumea”. Cu putin timp inainte de a incepe cu adevarat, ei atrag toti telespectatorii si spun: „Avem nevoie de comentariile voastre, de atentia voastra (…) acest mesaj atinge doar un anumit volum”.

„In mod normal ar fi reclama acum”

Danach wird es dunkel. Eine Autofahrt durch die Nacht aus der Egoperspektive beginnt – und endet auf einem unscheinbaren Parkplatz. Das Datum “Donnerstag, 18. carre haircut lavamanos.info 03.2021, 5:56 Uhr” wird eingeblendet. Erst danach wird klar: Die Zuschauer folgen einer Pflegekraft zu ihrem Dienstantritt. Es geht in die Uniklinik Munster, ins Knochenmarktransplantationszentrum, in dem “Kinder mit bosartiger Erkrankung und todkranke Patienten” behandelt werden, wie Meike Ista, Fachgesundheits- und Kinderkrankenpflegerin fur Intensiv & Anasthesiepflege, erzahlt. 

Hashtag-ul # urca rapid in tendinte pe Twitter, urmat indeaproape de #JKLive, care de altfel este folosit de Joko si Klaas pentru timpul de antena castigat. Planul era sa inceapa difuzarea serialului american „9-1-1 Notruf LA” de la ora 20:30, dar cu putin timp inainte de ora 21 cei doi moderatori au luat cuvantul. „In mod normal, acum ar fi reclama”, au spus Joko si Klaas, dar rutina zilnica de ingrijire ar trebui sa primeasca in continuare atentie.

Personalul de sanatate si asistenta medicala, asistentele de geriatrie si specialistii din spitalele din toata Germania isi spun cuvantul. „Mi-ar placea ca grija sa obtina mai multa recunoastere”, intreaba Metin Dogru, de exemplu, si explica ca, din pacate, nu este cazul in multe locuri. symbolic wedding gifts malnaja7.com „Ar fi grozav daca s-ar putea schimba ceva in acest sens”. 

„Meseria mea inseamna totul pentru mine”, descrie asistenta Franziska Bohler si Alexander Jorde adauga: „Ingrijirea, sanatatea, asta ne afecteaza pe fiecare dintre noi”. In acest moment, naratiunea se rasturneaza. Actiunea in stil reportaj se schimba de la descrierea cotidiana la un apel emotional.  • funny quotes to cheer you up
  • cheap wedding gifts
  • christmas card messages from child to parents
  • christmas movie for adults
  • the little prince quotes about relationships

Se vorbeste despre o „urgenta catastrofala a ingrijirilor”, de „lipsuri enorme de personal” si „pana la 9.000 de angajati care au demisionat in timpul pandemiei”. Acest lucru ar insemna ca „din ce in ce mai putine locuri de terapie intensiva” ar fi disponibile in spitale pentru pacientii care au nevoie de ingrijire. Un protagonist al spectacolului o spune astfel: „Situatia este foarte dramatica”. 

„Suntem la limita puterilor noastre”

„Responsabilitatea revine politicienilor”, a spus un alt intervievat in format si o asistenta pe nume Ralf Berning explica ca are colegi care lucreaza „23 de zile la un moment dat”. march 8 wishes 95.179.246.231 In cazul asistentelor de terapie intensiva, dureaza in medie doar sase ani inainte ca acestia sa renunte la locul de munca din cauza stresului. Usus sunt intre timp conditii in care doua asistente vin la 35 de rezidenti. Flora Reiling spune: „Nu putem lovi. Atunci oamenii mor”.

Industria nu are un lobby, spun ei. Din nou si din nou se spune ca munca este prea solicitanta din punct de vedere fizic, ca listele de serviciu sunt prea stranse. „Suntem la limita puterilor noastre”, este un avertisment urgent si altul: „Nu este suficient timp. Nu exista nicio modalitate de a ingriji pacientii in mod adecvat”. Locuitorii plangeau pentru ca au fost prost ingrijiti luni de zile, asa ca o descriere. happy march 8 wishes answerfeed.co.uk 200, uneori 300 de ore suplimentare nu mai sunt neobisnuite in industrie.

Franziska Bohler, o asistenta din Frankfurt pe Main, a declarat dupa mai bine de o ora de transmisie: „Profesia de asistent medical trebuie sa fie mai bine remunerata. Salarizarea adecvata este, de asemenea, o forma de apreciere”. Angajatii de la asistenta medicala si din spitale care isi spun cuvantul subliniaza si ei in repetate randuri rolul politicii. Ei nu mai vor sa fie „santajati moral” cand se spune din nou ca cei care au nevoie de ingrijire sufera pentru ca isi articuleaza nevoile. „Politicienii fac asta de zeci de ani, dar nu dezamagim pacientii”. Demnitatea umana, deci apelul, se aplica si ingrijitorilor. 

Buzz-ul pe retelele de socializare este imens. Printre altele, radiodifuzorul arte scrie pe Twitter: “Ceea ce se intampla la ProSieben ar trebui sa fie o bucata din istoria televiziunii germane. march 8 greetings answerrly.com Chapeau”. Alti utilizatori vorbesc si despre un „moment istoric” sau scriu: „Aceasta este o seara care va ramane in istoria televiziunii”.

  • „Asta e sexism”: Oliver Pocher provoaca probleme cu sloganuri despre model
  • Vedeta „Pentru numele lui Dumnezeu”: „Observati ca sunt doar obosita”
  • Intr-o celebra serie de filme ZDF: Victoria Swarovski debuteaza in actorie

Raportul arata profesia de asistent medical de aproape. Fiecare vizita este prezentata integral; fiecare pas de lucru este portretizat; fiecare conversatie inregistrata. ProSieben nu a intrerupt niciodata programul. Radiodifuzorul privat difuzeaza acest reportaj fara publicitate, la prime time. Prin urmare, campania a fost sustinuta de Telekom si de grupul de asigurari CosmosDirekt, asa cum au spus moderatorii Joko si Klaas la inceputul programului, care a fost planificat initial ca o intrerupere de 15 minute. 

Surse folosite:

  • ProSieben pe 31 martie 2021

Previous articleSfaturi pentru moda „plus size”: Acestea sunt cele mai bune magazine pentru marimi plus
Next articleSecurizeaza ceasurile inteligente de la Garmin si Fitbit la preturi excelente