Cu aceste aplicatii determinati plantele, pasarile si Compania.

Ai vrea sa stii ce fel de planta este in gradina ta? Sau ce pasare tocmai iti intersecteaza calea in timp ce te plimbi prin padure? Exista aplicatii care va raspund la intrebari.

Cartile pentru identificarea plantelor, pasarilor sau daunatorilor sunt cu greu disponibile, invechite sau rar la indemana atunci cand aveti nevoie de ele. Daca tot nu doriti sa pierdeti raspunsuri si informatii la intrebarile dvs., aceste aplicatii sunt o posibila alternativa.

„Plant Doctor”: Diagnosticarea daunatorilor prin aplicatie

Cu ajutorul acestei aplicatii, gradinarii amatori pot identifica si diagnostica mai usor o infestare cu daunatori pe plantele lor. „Plant Doctor” ofera fotografii mari pentru a facilita diagnosticul. emotional message for him www.empowher.com Daca daunatorii nu pot fi alocati folosind imaginile, fotografiile infestarii pot fi trimise direct consilierilor producatorului folosind aplicatia, care apoi va vor ajuta.

Aplicatia este disponibila gratuit pentru iOS si Android.

„Uzinele Galabau”: baza de date cu peste 2.600 de plante

Aplicatia „Galabau Pflanzen” este potrivita pentru cursantii in gradinarit si amenajari peisagistice, arhitecti peisagisti, dar si pentru gradinarii amatori si alti pasionati de plante. Acesta ofera informatii despre aproximativ 2.600 de plante si subspeciile acestora, cum ar fi numele botanice si germane, locatia, reproducerea sau caracteristicile speciale.

In plus, aplicatiile ofera sfaturi despre diverse plante ornamentale si utile pentru amenajarea gradinii. declaration of love for him www.mathworks.com Jocul de invatare integrat este, de asemenea, destinat sa antreneze recunoasterea plantelor. 

„Galabau Pflanzen” este disponibil pentru sistemele de operare Android si iOS, iar versiunea de baza este gratuita. Pentru a putea accesa baza de date completa, se datoreaza o taxa unica de 9,99 euro.

„Vogelfuhrer 2 Pro”: Peste 300 de pasari cu imagine si sunet

Aceasta aplicatie pentru smartphone ajuta la recunoasterea pasarilor din Europa in functie de aspectul lor, habitatul sau ordinea lor. Baza de date contine, de asemenea, informatii extinse cu imagini si exemple de voce ale pasarilor.

In plus, „Vogelfuhrer 2 Pro” ofera posibilitatea de a practica cunostintele pasarilor: Imaginile si vocile sunt atribuite unei specii.

„Vogelfuhrer 2 lite” este disponibil gratuit pentru Android si iOS. life smart people quotes www.ulule.com • carre haircut
 • symbolic wedding gifts
 • march 8 wishes
 • happy march 8 wishes
 • march 8 greetings

Versiunea completa „Vogelfuhrer 2 Pro” costa 11,99 euro. 

„Insecte benefice in gradina”: Recunoasteti si ingrijiti protectorii naturali ai plantelor

Insectele benefice sunt deosebit de interesante daca vrei sa protejezi plantele din gradina ta de daunatori intr-un mod natural. Aplicatia „Insecte benefice in gradina” va ajuta sa identificati cei mai importanti protectori naturali ai plantelor. Aplicatia ofera, de asemenea, informatii despre daunatorii impotriva carora insecta benefica este eficienta si despre cum puteti aduce mai multi de acest fel in gradina.

Aplicatia functioneaza si invers: in cazul unei infestari cu daunatori, puteti utiliza aplicatia pentru a afla care insecta benefica este eficienta aici. 

Aplicatia este gratuita pentru Android si iOS.

„Fruits si fructe de padure 2 Pro”: Comestibile din paduri si pajisti 

Cu ajutorul acestei aplicatii puteti identifica fructele si fructele de padure care cresc in padure, in gradina sau pe parcurs. family member men’s birthday wishes cs.astronomy.com „Fruits and Berries 2 Pro” contine aproximativ 3.000 de date, de exemplu despre comestibilitate, si fotografii cu diferite tipuri de fructe de padure si fructe din intreaga lume. Instructiunile pas cu pas ajuta la identificarea fructelor gasite.  

In aplicatie pot fi marcate si site-uri deosebit de interesante – inclusiv pozitia GPS, fotografia si ora. Un test ar trebui, de asemenea, sa antreneze oamenii sa recunoasca diferitele fructe.

Aplicatia este disponibila pentru iOS si Android la pretul de 7,99 euro. Versiunea lite este gratuita. happy 75th birthday sayings www.magcloud.com Cu versiunea aplicatiei „Wild Berries and Herbs 2 Pro” de la acelasi producator, puteti determina ierburi, precum si fructe de padure. Cu toate acestea, baza de date contine doar 180 de specii si costa 6,99 euro.

Aplicatie sau carte?

Aplicatiile pentru iubitorii de natura si gradinarii hobby sunt adesea mai mult o alternativa mobila la cartile de identificare comune. Prin urmare, fiecare ar trebui sa decida singur daca are nevoie de acesti asistenti digitali sau daca doreste sa recurga la cartile lor incercate si testate.

Ultima aplicatie este cu siguranta interesanta pentru iubitorii de natura si gradina. Il poti folosi pentru a recunoaste fructele de padure si ierburile pe care le-ai gasit si, daca este necesar, sa le incerci si dupa – acest lucru ar trebui sa fie deosebit de distractiv pentru copii.  

Surse folosite:

 • dpa-tmn
 • NABU
 • cercetare proprie
 • alte surse

  arata mai putine surse
Previous articleLiga Campionilor: PSG – FC Bayern
Next articleGoogle Doodle dintr-o privire: siglele amuzante Google