Cel putin doi membri ai Partidului Verzilor din Berlin au murit pe multi baieti pana la mijlocul anilor 1990. Acesta a fost rezultatul muncii „Comisiei de procesare a procesului de gestionare a pedosexualitatii de catre partid”, a spus Alianta 90/Verzi.

In Berlin Greens, cativa autori de pedofili au abuzat sexual baieti ani de zile – iar partidul a privit in alta parte. „Ne este rusine de esecul institutional al partidului nostru, care a devenit atat de evident si de incontestabil prin cercetarile noastre”, a spus presedintele Verzilor din Berlin, Bettina Jarasch, cand a prezentat raportul unei comisii de revizuire a evenimentelor pana la mijlocul anilor ’90. Keyword en.gravatar.com Mult mai clar decat partidul federal, Verzii de stat au recunoscut „esecul complet” in tratarea infractorilor pedofili si atitudinile din propriile lor randuri – si le-au cerut victimelor sa-si ceara scuze.

Verzii federali si-au cerut deja scuze in noiembrie 2014 – dar numai pentru deciziile de pedofilie ale partidului din anii 1980 si nu pentru autorii din cadrul Verzilor. Rezolutiile solicitau impunitatea pentru „sexualitatea consensuala intre adulti si copii”.

Rusine, indignare si neintelegere

Verzii din Berlin calculeaza acum mai fara mila: asociatia regionala si precursorul sau Alternative List ar fi tolerat cel putin doi pedofili condamnati penal si pozitii pedosexuale introduse in mod repetat de ani de zile, a spus Jarasch. carre haircut issuu.com Barbatii au murit de atunci. Un al treilea faptuitor a fost adus in fata justitiei cand nu mai era membru al Verzilor.

Rusinea, indignarea si neintelegerea fata de faptul ca membrii lor de partid priveau in alta parte la momentul respectiv au emotionat vizibil Partidul Verzilor din Berlin. „La acea vreme nu existau doar agitatori in asociatia noastra regionala, existau si agresori pedosexuali care au folosit in mod deliberat structurile noastre de partid si care au putut sa faca acest lucru nestingheriti mult prea mult timp”, se arata in raportul comisiei privind incidentele din Anii 80 si 90. symbolic wedding gifts www.instructables.com

„Faptuitorii pedosexuali au putut sa se infatiseze drept presupusele victime (a discriminarii sexuale) si s-au simtit incurajati de aceasta, in timp ce victimele reale au fost ascunse si au trebuit sa se simta descurajate”.

„Reteaua de pedofili”

Frauke Homann, o fosta asistenta sociala din Berlin-Kreuzberg, vorbeste in „FRankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) despre o „retea de pedofili”: ea numeste mai multe cazuri de abuz asupra copiilor in Berlin-Kreuzberg. “La inceput nu am vrut sa cred ca centrul ideologic se afla pe Lista Alternativa la acea vreme, Asociatia de Stat a Verzilor din Berlin.  • funny quotes to cheer you up
  • cheap wedding gifts
  • christmas card messages from child to parents
  • christmas movie for adults
  • the little prince quotes about relationships

Am ramas uluit: activisti si autori pedosexuali importanti erau membri ai Verzilor”, a declarat Homann pentru FAZ. march 8 wishes www.scoop.it .

Verzii au incercat in primul rand sa desfiinteze paragrafele 174 si 176 din legea penala, care pedepsesc abuzul sexual. „In viata mea privata a fost foarte diferit”, a spus Homann. „Atunci adultii si-au impus preferintele sexuale, daca era necesar cu alcool”. happy march 8 wishes stackoverflow.com

Victimele ar trebui sprijinite

Pana astazi, partidul nu poate spune cu certitudine cati infractori pedofili au fost activi in protejarea randurilor Verzilor. Numarul mentionat de „Tagesspiegel” a fost respins de Verzi. Este o declaratie speculativa despre posibilele victime in mediul Verzilor. Numarul a fost mentionat la un eveniment de catre Fundatia Boll pe 26 martie, dar a fost corectat de Verzii din Berlin o zi mai tarziu. march 8 greetings www.ted.com

Sapte victime ale pedofiliei s-au raportat acum la punctul de contact al Verzilor Federali, in doua cazuri ar putea exista o legatura intre acte si Verzi, dupa cum a explicat liderul partidului Simone Peter. „In fiecare caz individual, examinam ce responsabilitate avem noi, Verzii, ca partid”. Peter a anuntat ca va sprijini victimele si terapeutic sau financiar in cazurile de dificultati. „Vrem sa fie clarificate crimele si sa fie recunoscuta suferinta celor afectati”.

Next articleGZSZ: Drama despre Merle + Jonas! O ecografie cu consecinte