Sebastian Brendel este de trei ori campion olimpic si candidat la aur la Jocurile de anul acesta de la Tokyo. Canoiistul vorbeste despre conflictul in care se afla in prezent. 

Tabara de antrenament in Turcia, antrenament acasa la Potsdam si apoi din nou unitati de antrenament in Italia. Ceea ce suna ca viata normala a unui atlet este o situatie noua pentru canoistul olimpic de trei ori Sebastian Brendel. Nativul din Schwedt ar fi plecat de fapt in America cu echipa sa in noiembrie si februarie pentru a se pregati cat mai bine pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportiv si climatic. Dar pandemia a zadarnicit acest plan si a urmat in schimb programul de rezerva. 

Brendel a vazut deja Jocurile Olimpice si a castigat aurul la simplu canadian la Londra in 2012 si la Rio de Janeiro in 2016. „Ma bucur ca am putut experimenta Jocurile Olimpice normale”, spune canoistul, care se antreneaza la baza olimpica din Potsdam. Dar in prezent sufera si de pandemia corona. Keyword new-delhi.rackons.com Situatia este complicata. “A fost greu sa fac din nou antrenamentul pentru ca jocurile au fost amanate cu un an. Mai ales antrenamentul de iarna, care este intotdeauna foarte obositor”. In timp ce el insusi „a suportat situatia destul de bine”, vede ca nu este usor pentru familia lui.

Corpul si familia, atat eroul nostru olimpic, sufera de pandemie. Un mare conflict.

Sebastian Brendel: Canoiistul isi sarbatoreste aici medalia de aur, pe care a castigat-o la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio. (Sursa: Sven Simon / imagini imago)

„Provocarea este sa punem totul sub un singur acoperis cu familia” 

Brendel este tata a doi copii, iar partenerul sau este Romy Leue. “Cea mai mare provocare pentru mine este sa pun totul sub un singur acoperis cu familia mea. Am doi copii care merg la scoala, care, bineinteles, au fost si ei acasa recent. carre haircut www.princeclassified.com Multe s-au blocat cu sotia mea”, explica el. Si adauga: „Merci cu noi, dar e greu. Pregatirea pentru jocuri a mai durat acum un an mai mult. Asta epuizeaza pe toata lumea si nu lasa sportivii si familiile fara urma. De aceea speram ca vom face asta. One Fii recompensat pentru tot an de an, iar jocurile au loc cu adevarat.”

Romy Leue (stanga) si Sebastian Brendel: Cei doi au doi copii. (Sursa: Imagine viitoare / imagini imago)

O propozitie care a fost ascultata ultima oara de multi sportivi. Tot de campionul olimpic la javelin Thomas Rohler (cititi mai multe aici). Organizatorii japonezi au decis deja sa nu permita spectatorii straini la Tokyo. symbolic wedding gifts ruralmur.com Starea de spirit pentru sportivii de la fata locului va fi diferita. • funny quotes to cheer you up
 • cheap wedding gifts
 • christmas card messages from child to parents
 • christmas movie for adults
 • the little prince quotes about relationships

De asemenea, nu va exista nicio „Casa Germana” in Tokyo care ar putea servi drept loc de intalnire pentru sportivi.

Rio de Janeiro 2016: Casa sportivilor germani. (Sursa: Sven Simon / imagini imago)

„Este o catastrofa” 

Izolarea in loc de societate. Singuratate in loc de o dispozitie exuberanta. Pentru un obiectiv la care sportivul a muncit toata viata. “Va fi foarte, foarte trist fara spectatori straini. Nu va fi nicio dispozitie. De asemenea, presupun ca nu exista sat olimpic. Aceasta este o catastrofa. march 8 wishes shimla.rackons.com Din asta traiesc Jocurile Olimpice”, spune Brendel.

Nu doar canoistul german este preocupat de posibilele scenarii de pe teren. Alti sportivi din tara, precum gimnastul Andreas Toba, asteapta cu nerabdare vara cu sentimente amestecate.

Andreas Toba: Gimnasta a participat deja la Jocurile Olimpice din 2012 si 2016. (Sursa: ZUMA Wire / imagini imago)

„Este marele vis” 

“Jocurile Olimpice sunt produsul de ultima generatie pentru un atlet competitiv. Lucrezi pentru asta toata viata. Este marele vis. Toti sportivii vor sa mearga acolo candva. De aceea vreau ca Jocurile sa aiba loc. Chiar daca totul este diferit va expira cand o stiu”, spune Toba. happy march 8 wishes talaja.rackons.com

“Este greu sa transpuneti in cuvinte evenimentele actuale. Aveti incertitudine peste tot, in afara de sport. Trebuie sa accepti toate acestea si totusi sa nu pierzi din vedere obiectivul. In final trebuie sa fim si adaptabili si sa invatam cu To face fata situatiei”, continua Toba. 

 • Numaratoarea inversa pana la Jocurile Olimpice: incepe stafeta tortei la Fukushima
 • Sportivii trag un semnal de alarma:Intr -o zi nu vom avea atleti de top”
 • Manageri fara licenta: marele esec al fotbalului german

Andreas Toba pe calul cu pom 2016: Cu putin timp inainte, a suferit o ruptura de ligament incrucisat la podea, dar a facut totusi gimnastica pentru ca echipa sa ajunga in finala. (Sursa: Annegret Hilse / imagini imago)

„Ai din nou senzatia” 

Doi sportivi de competitie, doua sporturi, acelasi vis. “Toti sportivii spera ca va functiona si ca nu va trebui sa ne confruntam cu probleme suplimentare. Daca putem atunci, vreau sa fac cea mai buna competitie posibila. Nimeni nu trebuie sa se gandeasca la plasare. Personal, m-as bucura daca as face am primit din nou acel sentiment de a fi participat la Jocurile Olimpice”, spune Toba. march 8 greetings wokha.rackons.com Sebastian Brendel ii impartaseste si acesta: „Imi doresc ca jocurile sa aiba loc si ca toata lumea sa soseasca si sa plece in siguranta”.

Surse folosite:

 • Cercetare proprie
 • Interviuri cu Sebastian Brendel si Andreas Toba
 • DOSB: Implementare adaptata a Casei Germane 
 • alte surse

  arata mai putine surse

Previous articleDating online: femeile isi doresc aceste „cuvinte stimulatoare” in profilurile masculine
Next articleModa barbateasca pentru barbati inalti – sfaturi