02.09.2020, ora 16:11

Alexander Kumptner este noul antrenor la „The Taste”. Intr-un interviu, el explica cum a fost primit de colegii sai membri ai juriului.

Bucatarul profesionist austriac Alexander Kumptner (37 de ani) este noul antrenor si jurat pentru „The Taste” (din 2 septembrie, ora 20:15, sambata. 1). Intr-un interviu acordat agentiei de presa spot la stiri, el dezvaluie cum au reactionat colegii sai Frank Rosin (54), Tim Raue (46) si Alexander Herrmann (49) la noul venit si ce avantaj are acesta ca „cel nou”. In plus, Kumptner povesteste cum cerintele Corona de pe platou fac spectacolul de gatit „si mai incitant” si de ce poate obtine puncte cu radacinile sale austriece in provocari.

Cum ati trait intrarea in „The Taste”?

Alexander Kumptner: La inceput am fost putin uimit si ingrijorat ca m-as putea pierde printre colegii mei. christmas toe nail designs Dar toata lumea mi-a primit o primire atat de calduroasa, a fost foarte distractiv. Nu avea nicio legatura cu munca, mai degraba ca o competitie intre prieteni.

Ai avantaje sau dezavantaje ca nou antrenor?

Kumptner: Un Herrmann sau un Rosin, care sunt acolo de la inceput, bineinteles ca au deja cunostinte anterioare si o idee despre cum sa combinati si sa serviti totul pe o lingura mica. Am stat nopti sa ma gandesc la cel mai bun mod de a aborda problema pentru ca imi doream foarte mult sa compensez deficitul. Ai putea spune ca mi-a fost frica sa nu reusesc complet ca antrenor. Aceasta este o boala a noastra, bucatarii, suntem perfectionisti si avem un ego mare. Avantajul meu este ca nu am nimic de pierdut intre zampanii mari si nu simt nicio presiune. A fi vanat devine din ce in ce mai greu.

Ti-a fost dor de o femeie din juriu?

Kumptner: Cand ai o doamna in preajma, exista intotdeauna ceva fermecator in asta, desigur. christmas pasta dishes La noi, starea de spirit poate fi acum descrisa mai mult ca „patru baieti intr-o excursie scolara”. Am luat cina impreuna inainte de a filma si asta a spart gheata, chimia a fost corecta imediat. De atunci am putut spune totul in fata si in spatele camerei si sa ne aruncam totul unul in celalalt, nimeni nu era suparat pe celalalt. Drept urmare, am putut fi eu insumi mult mai rapid decat, de exemplu, in alte formate.

Ai avut vreo cearta cu colegii tai?

Kumptner: Desigur, la inceput colegii mei au glumit putin despre mine, tanarul nou venit.



  • decorated upside down christmas tree
  • fun christmas poems
  • merry christmas to friend message
  • funny christmas costumes
  • christmas quotes short
  • christmas favors
  • christmas message for girlfriend
  • gold christmas tree decorations
  • beautiful soul rest in peace message
  • happy birthday christian quote
  • christmas tablescapes ideas
  • christmas appetizers make-ahead
  • slim pencil christmas tree decorating ideas
  • christmas candle holder
  • ceramic christmas trees
  • merry christmas old friend
  • hilarious fun christmas door decorations
  • best christmas movie quotes
  • christmas wish love true
  • red silver and gold christmas tree





Dar cand contrazici un Frank Rosin, e distractiv si nu am nicio problema sa rad de mine. Ca nou antrenor, nu ar trebui sa crezi ca esti alesul, trebuie sa livrezi. A trebuit sa-mi gasesc rapid rolul si sa invat sa raspund candidatilor individual. Trebuie sa te descurci cu un bucatar hobby sensibil foarte diferit decat cu un bucatar profesionist instruit in drill. christmas gifts for office staff

Cum a fost filmarea in conditii Corona?

Kumptner: Pentru mine, ajustarile din studio au fost probabil mai putin proaste decat pentru celelalte. Acum am facut cunostinta cu spectacolul, poate ca ceilalti au fost nevoiti sa se adapteze mai mult. De exemplu, noi antrenorii nu trebuie sa intervenim direct pentru ca stam pe podiumuri in spatele bucatarilor, ceea ce inseamna ca trebuie sa coordonam totul verbal. Daca mai aveti patru candidati si nu va place subiectul sau ingredientul, atunci va puteti da jos. Cred ca spatiul necesar a facut formatul si mai interesant. Emotiile antrenorilor ies si mai mult in prim-plan – ceea ce uneori este amuzant. Cand ma gandesc la Frank, de exemplu, care trece prin tavan in dreapta mea si Tim, care isi pune privirea de demon in stanga mea. Grozav (rade).

Care sunt punctele tale forte si punctele slabe?

Kumptner: Slabiciunea mea este ca sunt nerabdator, ceea ce este probabil legat de munca. cute christmas wallpapers Puterea mea este ca pot fi foarte atenta la oameni si ca lucrez impreuna pe picior de egalitate. Cand vine vorba de gatit, imi place sa fac dulciuri si deserturi diferit de ceilalti bucatari. Austriacul din mine trece. Bunica mi-a lasat retete grozave, de exemplu clatitele ei cu crema. Cel mai bun lucru pe care il poti obtine cu un fel de mancare este sa trezesti emotii si amintiri. Si asta este adesea asociat cu deserturile din tara mea natala.

Dupa o zi grea la aragaz: Cum preferati sa va relaxati?

Kumptner: Daca vin acasa si cainele meu Phoebe este la usa, atunci voi fi din nou bine si voi uita tot ce ma inconjoara. Sunt o persoana incredibil de cerebrala si imi este greu sa ma opresc dupa munca. Netflix nu ajuta, doar o runda cu cainele. rainbow christmas tree decorations

SpotOnNews

Previous articleStephen Amell – portret vedeta, stiri, imagini
Next articleEurojackpot vineri, 1 octombrie 2021: numere si cote castigatoare