Ultimul sezon al optulea al epicului cult „Game of Thrones” incepe pe 15 aprilie pe Sky.  Pe langa Netflix si Amazon Prime, Apple TV Plus, Disney si Warner se lanseaza in acest an. Ce platforma ofera ce la ce pret?

Sky ofera toate serialele in HD de la 12,49 euro pe luna, inclusiv sezonul final de cult „Game of Thrones”, care incepe pe 15 aprilie cu primul episod. Exista si asa-numitele „Sky Box Sets”: Acestea sunt seriale populare in sezoane complete. In plus, o serie de productii proprii. 

(Sursa: statista.de)

Continutul poate fi accesat din mers prin „Sky Q App” si „Sky Go” si poate fi, de asemenea, descarcat. Pentru televizor aveti nevoie de un receptor Sky Q compatibil 4K. Perioada de abonament este de douasprezece luni. Daca inchei contractul online, economisesti taxa de inscriere de 59 euro. Keyword blether.xyz Alte doua oferte cu filme si seriale in HD costa 20 si 30 de euro pe luna.

Sfat de economisire: „Sky Ticket Entertainment” costa cinci euro pentru a incepe, iar apoi zece euro pe luna mai tarziu. Contine sezonul final „Game of Thrones” in HD, alte seriale din SUA si productii proprii Sky si poate fi anulat lunar.

Potrivit asociatiei din industrie Bitkom, mai mult de fiecare al treilea german foloseste servicii de streaming „din cand in cand” in 2018. Gasirea celui potrivit pentru nevoile tale nu este usor cu preturile si ofertele diferite.

Netflix

Unul dintre cei mai mari furnizori de pe piata este Netflix. Serviciul de streaming din SUA este deosebit de popular in randul publicului mai tanar. „Netflix straluceste in special cu originalele produse in casa”, spune expertul in streaming video din Munchen, Maximilian Reichlin. Acestea includ seriale precum Stranger Things, House of Cards sau Narcos. Acest continut este disponibil numai pentru clientii Netflix. carre haircut forums.bonfirenerds.com Serviciul de streaming reuseste sa atraga si sa retina utilizatorii.

Aceasta este o abordare larg raspandita: „Tendinta este catre productii interne, care sunt apoi disponibile exclusiv de la furnizor”, spune Simone Vintz de la Stiftung Warentest. Gama de seriale si filme externe de pe Netflix este destul de mica in toate genurile. Daca vrei sa vezi cele mai recente filme, esti in locul gresit aici. Cel mai ieftin abonament costa 7,99 euro pe luna. In abonamentul premium de 13,99 euro sunt videoclipuri in Ultra HD, patru utilizatori pot viziona in acelasi timp. Nu exista o singura linie („Plata per vizionare”) ca in cazul Amazon Prime cu Netflix.

Amazon Prime

Amazon are si succes pe piata. Acest lucru se datoreaza si faptului ca oferta video este integrata in asa-numitul abonament Prime. Deci, daca oricum sunteti un client premium al retailerului online, obtineti o rata fixa ​​video „gratuit”. symbolic wedding gifts grexcraft.net Amazon Prime poate fi blocat doar anual si costa in jur de 69 de euro pentru platile anuale. Marea putere: aproape fiecare film este disponibil pe Amazon – pentru toate genurile. Pe langa clasicele cunoscute, Amazon se bazeaza tot mai mult pe productiile proprii, in special pentru seriale.  • funny quotes to cheer you up
  • cheap wedding gifts
  • christmas card messages from child to parents
  • christmas movie for adults
  • the little prince quotes about relationships

Problema: Nu totul este inclus in abonament. Filmele trebuie deseori cumparate sau inchiriate separat, costa de obicei intre 0,99 si 4,99 euro. Fanii de film pot gasi multe pe Amazon, dar ar putea fi nevoiti sa plateasca in plus.

Max catedrale

Furnizorul german Maxdome se bazeaza, de asemenea, pe o combinatie de tarif fix si achizitie individuala. Acest lucru aduce cu sine aceeasi problema ca la Amazon: tariful forfetar de 7,99 euro pe luna include multe filme, dar productiile cinematografice noi si serialele costa de obicei in plus: intre 2,99 si 6,99 euro. Bjorn Becher de la portalul de cinema „Filmstarts.de” se plange: „Sunt doar cateva productii interne cu actori germani”. march 8 wishes mcmon.ru Calitatea imaginii si a sunetului este comparabil de buna pe Netflix, Amazon si Maxdome.

Furnizor pentru cereri individuale

In plus, exista furnizori de streaming care nu ofera in primul rand modele de abonament, ci mai degraba apeluri individuale (video-on-demand). Acestea includ Alleskino.de, Apple iTunes Video, Chili, Flimmit, Google Play Films & Series, Microsoft Movies & TV, Mubi, Onlinefilm.org, Rakuten TV, Sky Store, Sony Playstation Video, Videobuster, Videociety sau Videoload. Preturile pe film sunt de obicei intre 0,99 si 6,99 euro.

Noi oferte de la Disney si Warner

Mai multi furnizori de streaming vor veni pe piata in 2019. Disney si-a anuntat propriul serviciu de streaming, „Disney Play”. Asta inseamna ca continutul licentiat Disney va disparea apoi de la alti furnizori precum Netflix. Nu este vorba doar de filme de animatie, ci si de productii precum filmele Marvel (cum ar fi seria „Iron Man”), „Razboiul Stelelor” sau „Piratii din Caraibe”. happy march 8 wishes mitino-o2-forum.ru „Asadar, lansarea Disney Play are cu siguranta potentialul de a fi interesanta”, crede Maximilian Reichlin. Warner si-a anuntat, de asemenea, propriul serviciu de streaming pentru 2019, care ar putea include productii ale filialei Warner HBO, cum ar fi „Game of Thrones”.

mar

De asemenea, Apple a anuntat ca intentioneaza sa intre in business-ul de programe, filme si documentare exclusive din productie proprie cu noua oferta Apple TV Plus. Noul serviciu ar trebui sa fie disponibil in aplicatia Apple TV din toamna anului 2019. Inca din mai 2019, utilizatorii aplicatiei revizuite si personalizabile se vor putea, de asemenea, sa se aboneze separat la continut ca asa-numitele „canale Apple TV”. Asta nu a functionat pana acum.

Aplicatia Apple TV nu va fi gasita doar pe dispozitivele Apple, ci si pe diverse televizoare si casete de streaming de la alti producatori. Apple nu vrea sa numeasca preturi pana in toamna. Continutul ofertelor Channel si Plus ar trebui, totusi, sa fie distribuit prin partajarea familiei. Apple nu percepe niciun cost suplimentar pentru acest lucru. march 8 greetings bans.org.ua

 

  • Drama si suspans:  Netflix anunta doua seriale noi din Germania
  • Netflix si Co:  Acestea sunt cele mai de succes seriale de streaming din Germania
  • Seful ProSieben pe DLD: va incepe serviciul de streaming german la sfarsitul verii?

 

„Pe termen mediu vor fi mai multi furnizori, pe termen lung este vorba de supravietuire”, prezice Bjorn Becher. Dar asta inseamna si ca preturile pentru abonamentele de streaming probabil nu vor creste deocamdata.

Concluzie: Nu exista o „solutie all-inclusive” cu care utilizatorul sa obtina totul – nici macar in viitorul apropiat, deoarece furnizorii probabil vor continua sa se bazeze pe productii interne exclusive. Utilizatorii cu idei clar definite trebuie apoi sa se aboneze la mai multe servicii sau sa isi schimbe furnizorul mai des in caz de indoiala.

Surse folosite:

  • Agentia de stiri dpa

Previous articleBremen: De aceea tara este atat de rapida cu vaccinarile corona
Next articleMetzger si Servatius il critica pe Aus pentru „Iubire interzisa”