• pagina principala
  • Viata

7 decembrie 2012

G8 Abitur – Pro si Contra

Rau la scoala din cauza G8 Abitur

Un nou studiu a dovedit acum: elevii din clasele G8 Abitur au mai multe probleme la scoala si se descurca mai rau decat elevii cu 13 ani de scoala! Ce este

© G8 Abitur – Avantaje si dezavantaje (Foto: Thinkstock)

Din 2007, 8 ani de liceu au fost standardul in Germania. je viol ma soeur Dupa performanta catastrofala a elevilor germani la studiul din Pisa, s-a urmarit cresterea rezultatelor scolare si imbunatatirea performantei elevilor. bite qui rentre Se pare ca aceasta intreprindere s-a produs inapoi!

Un studiu actual al Institutului de Cercetari Economice din Saxonia Inferioara a comparat rezultatele elevilor G8 si G9 din clasa dublu Abitur 2007 din Saxonia Inferioara si a constatat: elevii G8 au facut mult mai rau decat colegii lor cu 13 ani de scoala, cel putin la matematica. jeunot baise sa tante ! In plus, absolventii G8 isi incep studiile in medie cu doi ani mai tarziu decat studentii G9 – sau nu studiaza deloc. depucelee du cul Dar de ce?

G8 Abitur: timp de scoala mai scurt – acelasi numar de ore

Numarul de ani de scoala a fost redus, dar numarul de ore obligatorii de predat nu s-a schimbat. il lui touche les seins Mijloace: Orele in exces trebuie cumva stoarse in cei 8 ani de scoala care au fost indragostiti. 4 bites dans le cul

Cum functioneaza exact acest lucru poate fi reglementat individual de licee. ma femme ecarte les cuisses De obicei, elevii de clasa a cincea sunt crutati intr-o oarecare masura, dar din a sasea incolo lucrurile trec cu adevarat la treaba . se faire traire la bite Intr-un limbaj simplu, aceasta inseamna in majoritatea scolilor: cursuri de dupa-amiaza de una pana la trei ori pe saptamana, in caz contrar, numarul specificat de ore nu poate fi atins. elle lui caresse la bite Inclusiv temele pentru acasa si studiul pentru munca la clasa, multi studenti lucreaza apoi 45-60 de ore pe saptamana – mai mult decat saptamana medie de lucru a unui adult. maman depucele son fils Acest lucru este criticat si de Klaus Kuhn de la Asociatia Saarland pentru Pediatri: „Vocatura de munca a copiilor si adolescentilor a atins de mult la nivelul adultilor!”

A mai ramas foarte putin timp pentru petrecere a timpului liber si relaxare. charlie d’amelio qui suce Spune:Toata viata se invarte in jurul scolii, presiunea devine din ce in ce mai mare si posibilitatile de ameliorare a stresului devin din ce in ce mai putin comune. fille violer porno In plus, scolile nu sunt adesea amenajate pentru functionare pe tot parcursul zilei si nu au nici saloane si nici cantine pentru pauza de masa. petite minette nue Desigur, in aceste circumstante, sanatatea si performanta vor avea de suferit in cele din urma!

Diploma de liceu G8 este daunatoare pentru sanatatea ta

Aceasta situatie afecteaza chiar si sanatatea scolarilor: pediatrii au raportat in ultimii ani o crestere accentuata a plangerilor legate de stres, cum ar fi dureri de cap tensionate, dureri de stomac sau de stomac sau chiar tulburari de alimentatie si somn in randul adolescentilor. photo sexe erection

Daca totul se invarte in jurul performantei, te poate imbolnavi rapid, mai ales cand lucrurile nu merg asa cum vrei tu. jolie chate Pentru ca presiunea este enorma: deoarece acelasi material trebuie sa fie inghesuit intr-un timp mai scurt, exista mai putin timp pentru repetitie si practica. elle aime etre nue  • elle se laisse tripoter
  • il la prend de force
  • zezette poilue
  • elle branle son gendre
  • xstory sexe
  • tonic movies
  • mon mari a une grosse bite
  • jeune femme prise de force
  • histoires d incestes
  • elle conduit sans culotte
  • elle se met un doigt
  • suce en cours
  • il encule sa sœur
  • fils qui fait l amour avec sa mere
  • femme qui se fait prendre par un gorille
  • ma soeur a poil
  • femme se fait penetrer
  • suce mon clitoris
  • ado aime la bite
  • elle decouvre le sexe
Asta inseamna ca, daca vrei sa fii bun la scoala, tot trebuie sa te apuci de treaba acasa. il bande dans son slip

La urma urmei, toata lumea isi doreste o diploma buna, pentru ca locurile universitare nu sunt atat de usor de obtinut din cauza conditiilor flagrante de NC – la multe materii nimic nu coboara sub media unu. je montre ma femme nue Concluzie: Scoala a devenit stres pur – si asta nu numai ca te imbolnaveste, dar, evident, afecteaza si performanta. veuve baisée Usula Walther de la Asociatia Parintilor din Bavaria este ingrijorata: “Stresul este mare, elevii sunt pe gingii. jedominemonmari com Ar trebui sa invete multe, dar nu functioneaza”.

G9 – Inapoi la noua ani de liceu?

In ultimii ani a devenit clar ca trecerea de la noua la opt ani la liceu a fost destul de neplacuta. Aproape niciun stat federal raporteaza succese pozitive in acest context: studentii sunt deja complet epuizati in mijlocul pubertatii si uneori sufera de probleme de epuizare, ca si adultii.

Prin urmare, acum se are in vedere trecerea sistemului de invatamant inapoi la 9 ani de liceu. In unele state federale precum Renania de Nord-Westfalia sau Hesse, in prezent sunt in desfasurare discutii pentru a permite scolilor sa decida in viitor daca doresc sa-si predea elevii timp de 8 sau 9 ani.

Poate ca revenirea la scoala timp de noua ani va rezolva cu adevarat problema? Poate, totusi, programele de invatamant trebuie pur si simplu schimbate si curatate, iar scolile trebuie sa fie mai bine coordonate cu operatiunile pe tot parcursul zilei. Pentru ca un lucru este acum clar: nu se poate confirma cu adevarat ca campania G8 aduce in prezent de fapt cresterea dorita a performantei in succesul scolar.

Cum functioneaza viata de zi cu zi in scoala ta? De asemenea, esti adesea stresat sau coplesit si ai senzatia ca timpul tau liber este neglijat? Sau te intelegi grozav cu totul?

In curand veti termina scoala, dar inca nu aveti idee cum sa continuati in viitor? Atunci testeaza ce este potrivit pentru tine!

Test: Ce sa faci dupa scoala

Interesant articol

Flirtul la scoala: asa functioneaza indragostirea in clasa

Sfaturi de invatare: Cele mai bune 10 trucuri pentru elevii de liceu

Ce port Cele mai frumoase inspiratii pentru tinutele scolare!

Paginare

articolul urmator

Incarca mai mult continut. . .

Previous articleHeidi Klum: Leni este imbracata prea sexy?
Next articleLouis Tomlinson este tata: acesta este numele fiului sau