Mancarurile cu varza chinezeasca sunt clasicele bucatariei asiatice. La fel si kimchi, deliciosul preparat national coreean. foufoune poilue Numele suna exotic, dar sa faci singur kimchi este foarte usor. Este nevoie doar de cateva ingrediente pentru a evoca acest fel de mancare bogat in vitamine. pornographie noire .. française nymphomane

Ingrediente:

  • 1 varza chinezeasca
  • 50 de grame de sare
  • 1 ridiche alba
  • 3 cepe de primavara
  • 2 catei de usturoi proaspati
  • 1 bulb mic de ghimbir
  • 4 ardei iute uscat zdrobiti intr-un mojar (alternativ 2 linguri fulgi de ardei iute)
  • 4 linguri de sos de peste
  • 1 lingura de zahar brun

Vitamina bomba cu traditie

Kimchi este o parte integranta a bucatariei coreene de mult timp. Termenul este mentionat pentru prima data in Cronicile celor trei regate, care descriu perioada istorica dintre 189 si 280 d. ma soeur me fait bander Hr. in China. il fait l amour avec sa mere Deoarece multi coreeni locuiau in China la acea vreme, se poate presupune ca felul de mancare a ajuns in Coreea.

Kimchi, care este acum o garnitura pentru multe feluri de mancare coreene, a fost initial o mancare tipica de iarna, care trebuia sa inlocuiasca vitaminele care altfel ar lipsi in sezonul rece. ma mère me fait bander In acest scop, legumele au fost fermentate pentru a le gati bland si fara pierderi de vitamine si pentru a le face durabile. Un proces similar este cunoscut pentru varza murata in Europa. tu kiffes pornographie

Puteti afla mai multe despre fermentatie aici

Pregatirea? Foarte usor!

Varza este fiarta

In primul rand, varza chinezeasca este taiata in patru parti. Va rugam sa va asigurati ca partile individuale nu se dezintegreaza complet. elle caresse sa copine Varza chinezeasca este acum spalata, dar nu uscata. Este important ca toate frunzele sa fie bine umezite pentru a usura sarea. film ertique

50 de grame de sare sunt acum distribuite uniform intre frunze. Puteti adauga putina sare pe tulpina decat pe varfurile delicate ale frunzelor. obligee de sucer Apoi cele patru bucati de varza chinezeasca sunt asezate una langa cealalta intr-o forma plata si ingreunate cu o scandura de bucatarie. Puteti creste presiunea plasand o cratita mica umpluta cu apa pe masa de bucatarie. sodomisée de force In urmatoarele patru pana la cinci ore, sarea va ajuta in bucatarie si va asigura ca varza chinezeasca este gatita fara caldura. Trebuie doar sa dai o mana de ajutor la fiecare 30 de minute si sa intorci cele patru bucati de varza chinezeasca. elle se fait sodomiser de force

Varza alba este versatila, sanatoasa si captivanta. Deci, incercati!

Se creeaza pasta

Patru ore de timp de gatit pentru varza ofera chiar si bucatarilor fara experienta o oportunitate ampla de a face pasta insotitoare. elle lui mange la bite Pentru a face acest lucru, ridichea este taiata in fasii foarte fine. In reteta noastra am specificat ridichea alba, care poate fi achizitionata cu usurinta la saptamanal si la supermarket. zoophilie video gratuite Exista, de asemenea, ridiche coreeana numita daikon. Este putin mai fin, dar mai greu de obtinut. enculer sa mère S-ar putea sa aveti noroc la un magazin alimentar asiatic de specialitate.



  • gamine nu
  • il baise pour la première fois
  • baisée par tous les trous
  • inceste francais videos
  • elle le branle fort
  • jeune femme bandante
  • elle se met nue
  • porno viol français
  • chatte d une meuf
  • je baise ma niece
  • cougar francaise suce
  • elle se touche le clitoris
  • j ai baiser ma mere
  • un fils force sa mère à baiser
  • bite de curé
  • ma voisine me chauffe
  • il se fait sucer par sa mère
  • il lui rase la chatte
  • elle se fait doigter de force
  • elle decouvre une grosse bite




Ghimbirul, care este si el taiat in fasii foarte fine si apoi tocat, si ceapa primavara tocata migreaza acum la ridiche. il lui caresse les seins O bucata de ghimbir de marimea degetului mare este de obicei suficienta, deoarece ghimbirul are un gust foarte intens. De asemenea, usturoiul este mai intai taiat si apoi tocat. mature defoncée Va rugam sa nu folositi o presa de usturoi. Prin presare scapa numeroase uleiuri esentiale, ceea ce poate da preparatului cu adevarat delicat un gust patrunzator de usturoi. elle masturbe sa copine

Acum adaugati sosul de peste, ardeiul iute zdrobit si zaharul brun. Toate ingredientele sunt amestecate pana cand se creeaza o pasta omogena in care doar fasiile de ridichi sunt recunoscute ca componente separate. son chien la baise Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu un pistil intr-un mojar. Puteti folosi, de asemenea, un bol si o oala mare. elle me bouffe la bite Daca pasta este pentru satisfactia dvs., trebuie, desigur, sa fie condimentata. Poate ca lipseste putin ghimbir sau pasta nu este inca suficient de dulce sau sarata. Aceste ultime momente decid daca mancarea finita are un gust armonios sau dezechilibrat.

Acesta este cel mai bun mod de a trata legumele crude, astfel incat toate vitaminele sa fie pastrate. 

Incepe fermentatia

Varza chinezeasca a devenit acum moale de la sare si acum este spalata. Cel mai bine este sa-l inmuiati in apa rece timp de aproximativ cinci minute dupa aceea. Asa ca poti fi sigur ca toata sarea a fost indepartata si ca kimchi-ul tau, care este acum creat, nu este prea sarat. Pasta este acum umpluta intre frunzele de varza chinezeasca. Este important sa procedati cu atentie aici si sa va asigurati ca pasta dvs. este distribuita uniform. Varza chinezeasca se pune intr-o punga mare de congelator care trebuie inchisa ermetic. Inainte de a inchide punga de congelare, aveti grija sa impingeti cat mai mult aer din sac.

Varza chinezeasca marinata se pastreaza acum doua-trei zile la temperatura camerei. Asigurati-va ca varza chinezeasca nu este in soarele arzator. Fermentarea incepe dupa aproximativ doua-trei zile si poate fi recunoscuta prin faptul ca se formeaza bule mici in punga congelatorului. Acum este momentul sa punem delicatesa coreeana la frigider, unde va rezista aproximativ trei luni. Cand deschideti sacul de congelare pentru prima data, veti simti un miros puternic. Nu te speria! Cand il vei gusta, vei observa ca kimchi-ul este un preparat extrem de echilibrat, care impresioneaza prin echilibrul sau perfect de condiment, sarat, dulceata si aciditate.

Kimchi este recomandat ca acompaniament la carnea prajita sau pestele cu orez, dar are si un gust atat de delicios.

Previous articleHenriette Richter-Rohl: Despre revenirea ei la „Storm of Love”: „Nu m-a simtit bine”
Next articleIdei de pofta: cele mai neobisnuite cinci practici sexuale