Noua televiziune aeriana DVB-T2 HD a inceput in unele regiuni din Germania si multe dintre cele 3,4 milioane de gospodarii germane DVB-T se confrunta cu problema modernizarii. Daca nu schimbati, veti vedea un ecran gol.

Potrivit cifrelor platformei TV germane, pana acum au fost vandute 504.000 de cutii de receptie pentru DVB-T2 HD. Cu toate acestea, vanzarile de destinatari potriviti cresc incet. In timp ce aproximativ 79.000 de dispozitive au fost vandute in decembrie 2016, existau deja 165.000 de unitati in ianuarie 2017. Keyword masstr.net Pentru a primi DVB-T2 HD cu mai multe canale si rezolutie HD, un receptor nou este esential. Receptoarele DVB-T vechi nu sunt potrivite. Iata cele mai importante intrebari si raspunsuri despre comutare.

Ce este DVB-T2 HD?

DVB-T2 HD (DVB-T2 pe scurt) inlocuieste DVB-T care a fost difuzat anterior prin antena. Aduce o imagine mai buna cu rezolutie de pana la full HD (1920 × 1080 pixeli) si, in functie de regiune, pana la 40 de programe de televiziune. DVB-T2 accepta, de asemenea, standardul HbbTV TV, care poate fi utilizat pentru a lega programe si continut adecvat de pe Internet.

Cand a fost facuta schimbarea?

In timpul noptii din 28 martie spre 29 martie, majoritatea zonelor din zona de transport planificata au fost schimbate. Comutarea a fost facuta ca o taietura dura. carre haircut theminecraftsociety.com Aceasta inseamna: Oriunde exista o trecere la DVB-T2, difuzarea DVB-T anterioara se incheie.

Cum aflu daca trebuie sa schimb?

O vizita la pagina Teletext 199 a RTL sau Das Erste ofera informatii, iar informatiile sunt afisate si in programul DVB-T de saptamani. Cine le vede trebuie sa ia masuri. Verificarea chitantei de la biroul de proiect DVB-T2 HD Germania poate fi folosita pentru a afla daca si cand este scadenta schimbarea. Dupa introducerea codului postal, site-ul ofera informatii daca puteti primi noua televiziune aeriana, ce canale sunt oferite si ce antena aveti nevoie.

Toate canalele sunt difuzate peste tot?

Nu. Acoperirea difuzarii va fi extinsa si mai mult pana in 2019. Cu toate acestea, nu toate canalele sunt difuzate in toate regiunile. symbolic wedding gifts 132.232.196.171 In unele regiuni exista diferite canale gratuite, in altele nu exista canale private.  • funny quotes to cheer you up
  • cheap wedding gifts
  • christmas card messages from child to parents
  • christmas movie for adults
  • the little prince quotes about relationships
Am nevoie de un televizor nou?

Daca vechea televizor urmeaza sa fie inlocuita oricum, trebuie sa va uitati la logo-ul verde DVB-T2-HD de pe noul dispozitiv. Daca televizorul existent este inca destul de nou, o privire la manualul de instructiuni va ajuta. In caz de indoiala, poate ajuta si baza de date a platformei TV germane. Listeaza toate dispozitivele potrivite. Daca televizorul nu poate primi DVB-T2, o cutie receptor poate ajuta.

La ce trebuie sa fiu atent cand cumpar un receptor?

Cutiile potrivite pot fi recunoscute dupa sigla verde DVB-T2-HD. Exista o lista de televizoare si cutii de receptie compatibile pe site-ul platformei TV germane. march 8 wishes aleratrading.com Stiftung Warentest (Editia 2/2017) a testat pe larg cutiile care sunt deja disponibile. Dispozitivele simple, fara mult echipament, sunt, asadar, disponibile de la aproximativ 40 de euro. Daca inca mai exista un televizor cu tub in sufragerie, cutia are nevoie de o iesire Scart.

Cum pot primi canalele private?

Canalele private vor fi comercializate sub numele Freenet TV si vor fi difuzate in forma criptata in viitor. Daca vrei sa-l primesti, ai nevoie de un televizor cu receptor DVB-T2 HD si adaptor CI+ de la Freenet TV (costa in jur de 80 de euro). Daca se utilizeaza o cutie de receptie, aceasta are nevoie de un modul de decriptare. Sau puteti alege o cutie cu slot pentru un modul CI +. Ultimele dispozitive sunt relativ scumpe. happy march 8 wishes bbs.gurusemi.com Cu toate acestea, modulul activat poate fi utilizat in mai multe dispozitive.

  • Receptor la Stiftung Warentest: Cum se trece la DVB-T2 HD
  • Imbunatatiti sunetul televizorului: acest lucru face sunetul de la televizor mai voluminos
  • QLED in loc de OLED: Samsung se bazeaza pe noua tehnologie TV

Cat costa si cum pot deveni client?

De la sfarsitul lunii iunie, receptia radiodifuzorilor privati va costa 69 de euro pe an. Fiecare dispozitiv de receptie are un numar de identificare si trebuie activat individual. Aparatul este activat timp de un an cu un cod de credit prin intermediul unui site web (www.freenet.tv/freischaltung) sau prin apelarea centrului de apel (0221/46/708/700). Daca aveti mai multe televizoare, trebuie sa platiti pentru fiecare individual.

Dar antena mea TV?

Oricine foloseste deja o antena o poate pastra de obicei. march 8 greetings forum.albaelektronik.com Verificarea receptiei de la biroul de proiect arata ce antena interioara, exterioara sau de acoperis este necesara in zona de receptie.

Previous articleOrdonanta privind ambalajele: Germania a separat deseurile de 20 de ani
Next articleHamburg: 10 fapte despre orasul hanseatic – stiai asta?