De asemenea, folosesti mai des termenul vagin pentru organele reproducatoare feminine? Atunci ar trebui sa lasi Vulvae sa te invete mai bine: Colectivul de artisti din Berlin se ocupa intens de anatomia feminina si mai ales de placerea sexuala. Am vorbit cu vulvae despre utilizarea noastra a limbajului, reducerea labiilor si idealurile de frumusete si am invatat ce este atat de problematic despre termenul vagin.

Inainte sa incepem sa vorbim despre arta ta: de ce lucrezi de fapt ca un colectiv de artisti? 

Sculptura clitoridiana Clitzilla concentreaza atentia asupra placerii feminine. salopr

Un colectiv ofera oportunitatea diversitatii. La expozitia noastra „Vive la V!” Pe 28 octombrie, la Berlin, am putut arata multi artisti foarte diferiti si stilurile lor, ceea ce a facut cu siguranta expozitia deosebit de interesanta. Printre ei erau doi barbati, asa ca colectivul nostru nu exclude pe nimeni. cm2 qui baise

Sunt unele dintre subiectele tale atat de sensibile incat preferi sa te prezinti ca „vulve” in loc de sub propriul nume?

Vrem sa deschidem un dialog si sa ne departam puternic de cuvantul „sensibil”, pentru ca pentru noi un discurs general este posibil doar atunci cand subiectele asa-zise sensibile isi pierd ciudatenia. Vulva cu siguranta nu reprezinta un pseudonim in spatele caruia trebuie sa te ascunzi, ci un set de idei (vezi manifestul nostru) pe care fiecare dintre artistii participanti il reprezinta sub propriul nume. Prin urmare, la intrebare se poate raspunde clar cu nr. je sodomise ma cousine

Criticati faptul ca termenul vagin este folosit in limbajul obisnuit in locul vulvei pentru organul reproducator feminin. Din punct de vedere anatomic, desigur, ai dreptate. Cand vorbesc despre vagin, ma refer de fapt la organele care sunt vizibile din exterior. il baise la copine de sa mère Nu asa este pentru majoritatea oamenilor? 

Majoritatea oamenilor simt acest lucru atunci cand folosesc termenul vagin. Pur si simplu pentru ca termenul vulva este necunoscut. In plus, multi nu stiu ca vulva se refera la intregul organ sexual sexual feminin (buze interioare si exterioare, mons pubis, vestibul vaginal si partea vizibila exterioara a clitorisului). voisine a poil Vaginul este structura tubulara interna, organul care leaga vestibulul vaginal de colul uterin.

Asadar, sexualitatea feminina este doar – ca sa o spunem provocatorredusa la „gaura”?

Vorbind despre vagin in loc de vulve, ignoram din punct de vedere lingvistic vulva. Aceasta inseamna ca organul feminin este redus doar la negativul penisului. les seins de ma tante Aceasta reducere a sexualitatii feminine la „o gaura” nu se datoreaza numai acestui tip de utilizare a limbajului, ci si domeniului educatiei sexuale scolare. Elevii sunt invatati ca ejacularea masculina si, prin urmare, sexualitatea masculina sunt importante pentru reproducere. Sexualitatea feminina nu este permisa in acest spatiu deoarece nu are nicio importanta pentru reproducere. elle se fait prendre de force Totusi, cand vorbim despre vulva, vorbim si despre placerea feminina.

In manifestul tau sugerezi si termenul buze MANDRE in loc de labie. Credeti ca o astfel de desemnare ar putea predomina in viitor?

Termenul STOLZLippen poate fi inteles cu un ochi sclipitor, pozitiv provocator. film pornau Ne preocupa sa punem la indoiala obiceiurile lingvistice stabilite care afecteaza in mod inconstient intelegerea corpurilor si a sexualitatii. Este vorba in principal despre conotatii negative pentru organul sexual feminin. De ce sa nu ne indepartam de asocierile negative precum rusinea si sa devenim putin mai creativi? De exemplu, Laura Merrit a sugerat termenul Venus Lips in cartea ei „Newly Seen Woman’s Body” *, pe care o gasim si ea foarte frumoasa. elle a peur de sa grosse bite

Dar nimic nu poate si nu trebuie sa fie interzis nimanui. Prin urmare, intelegem termenul STOLZLippen ca o oferta. O oferta care, daca este preluata, poate prevala cu siguranta cu putin mai mult umor. reallifecam baise Am constatat singuri ca avem o problema tot mai mare cu cuvantul rusine, asa ca este mai probabil sa incercam sa o ocolim. Pentru ca vulva apartine corpului nostru la fel ca orice alta parte a corpului. Nu exista niciun motiv sa va fie rusine de asta. il baise sa mere saoul

Problematizezi circumcizia feminina si operatiile estetice pe vulve in mod egal. Asta nu inseamna ca riscati sa minimizati circumcizia violenta?

Desigur, exista o diferenta intre cele doua proceduri si nu dorim sa minimizam circumcizia feminina facand aceasta comparatie. Particularitatea pe care o vedem inca aici este ca ambele practici au aparut din normele sociale. baise sexy Privirea judecatoreasca, masculina, asupra vulvei duce in ambele cazuri la schimbarea fizica a corpului femeii – cu forta sau voluntar. In acelasi timp, exista pericolul de interiorizare a idealurilor determinate de altii si de transformare a acestora in propriile idealuri.

Scopul comparatiei este de a arata ca astfel de norme si practicile rezultate trebuie puse la indoiala – fara a incerca sa relativizezi circumcizia feminina fortata in comparatie cu operatia intima „voluntara”. elle se lave la chatte • 1 metre dans le cul
 • film érotique 2021
 • il force sa mere
 • ma bite dans ta bouche
 • collegienne baiser
 • couteau dans la chatte
 • il gode sa mere
 • chatte poilue en chaleur
 • sodomisé par un poney
 • elle baisse sa culotte
 • patronne chaude
 • vagin en chaleur
 • veuxtube
 • elle dort sans culotte
 • heurepono
 • ados tukif
 • xhamsters francais
 • francaise qui baise
 • les fesses de ma mere
 • femme qui se fait toucher

Vedem circumcizia feminina ca pe o crima teribila care, aparent, trebuie sa fie combatata! Cu toate acestea, colectivul nostru de artisti se ocupa intelectual si vizual de orice alienare a vulvei.

Continutul extern nu poate fi afisat.

De exemplu, daca o femeie alege sa-si reduca labiile minore, poate face acest lucru pentru a se multumi si a se bucura mai usor de sexualitatea ei. elle lui mord les couilles Este chiar atat de problematic?

Aceasta este o intrebare foarte buna, dar vrem sa o returnam: cum se poate ca lungimea si forma buzelor interioare sa ingreuneze sexualitatea in primul rand? Problema aici consta in idealul de frumusete care este transmis. Majoritatea femeilor nu arata ca caracteristicile asa-numitei pasarici de designer, adica buzele interioare sunt mici si simetrice si sunt acoperite de buzele exterioare.

Deci, daca o femeie decide sa fie operata pentru ca crede ca nu este „normala”, atunci vedem operatia ca fiind problematica. les seins de ma voisine

Vulve

Desigur, depinde de corpul individual, iar daca o operatie ajuta intr-adevar in anumite cazuri la imbunatatirea propriului sentiment de placere, nimic nu vorbeste impotriva ei. Cu toate acestea, femeile trebuie sa aiba in vedere ca buzele interioare sunt membrane mucoase care sunt prevazute cu tesut cicatricial in timpul interventiei chirurgicale. Cu toate acestea, tesutul cicatricial nu este nici elastic si nici prevazut cu umiditate naturala, astfel incat adesea apar complicatii in timpul exercitiului, fie el sport, penetrare sau nastere. il baise sa mere pendant quelle dort Acest lucru este confirmat si de statisticile din tratamentele medicale de urmarire. Si mai rau: terminatiile nervoase sunt taiate si zonele de placere sexuala sunt indepartate.

Am cercetat de ce femeile isi micsoreaza labiile in ciuda acestor riscuri. elle fait le ménage sans culotte

In opinia ta, idealurile de frumusete cu care te-ai confruntat inca din copilarie pot fi chiar reprimate de iluminare si opere de arta pe masura ce le faci?

Speram! Prin care nu vrem sa suprimam, vrem sa ne schimbam.

Reflectand asupra asociatiilor negative si reocupandu-le pozitiv, incercam sa extindem orizontul vulvei al fiecarui vizitator prin arta noastra. Spre deosebire de alte parti ale corpului, societatea noastra nu are reprezentarea vizuala a organelor sexuale feminine. fils sodomise sa mere In acest sens, idealurile de frumusete pe care multe femei le imagineaza pentru o vulva sunt influentate in primul rand de incertitudine.

In schimb, oferim imagini care ofera acces usor, estetic si natural. Multi vizitatori ne-au confirmat ca expozitia a oferit un spatiu sigur de schimb, care a intarit stima de sine fata de propria vulva si a invitat si barbatii in discurs. collegienne suce

In acest moment nu sunteti singurii artisti care confrunta societatea cu reprezentari vulvare realiste. Multi oameni inca reactioneaza surprinsi sau rusinati la operele tale de arta?

Pana acum am avut senzatia ca publicul este mai mult surprins decat jenat. Chiar si utilizarea cuvantului vulva evoca un sentiment ciudat in multi. il me leche la chatte La expozitia noastra a fost tratata cu mare incredere, iar termenul a fost de multa firesc in echipa noastra. Am observat, de asemenea, ca tranzactiile noastre deschise incep sa afecteze pe altii. La prima vedere, multi au fost poate putin confuzi sau surprinsi cand s-au uitat la lucrarile noastre, dar cand s-au uitat la ele a doua oara au fost si curiosi si interesati. Fotografiile si gipsurile in special au oferit imagini naturale si forme de vulve reale, care, pe langa faptul ca sunt artistice, au si un caracter educativ.

Critici faptul ca vulvele sunt de obicei retusate si nu arata niciodata cu „buze Mandre” interioare proeminente. Dar nu este asa ceva asemanator cu sexul masculin? Testiculele suspendate sau constrictiile preputului sunt rar intalnite in cartile de biologie, precum si in porno, nu?

Nu este adevarat ca vulvele cu buze interioare vizibile nu sunt afisate „niciodata”. Desigur, sunt prezentate si vulvele neretusate. Mai degraba, intrebarea pe care ne-o punem este in ce context se intampla acest lucru. Este similar cu sexul masculin. Observam ca organele genitale sunt adesea descrise intr-un context puternic sexualizat. Daca vedem un penis, acesta este de obicei erect. Dar unde sunt toate pozele cu penisurile care nu sunt erecte?

Genurile noastre sunt mai mult decat simple instrumente sexuale si am fi bucurosi sa vedem mai multe testicule cazute, constrictii ale preputului si micropenisuri si in acest context.

Vulve

Cu toate acestea, penisul reprezinta in continuare genul „vizibil”. Acest lucru este valabil si pentru artele plastice atunci cand ne gandim la nenumaratele statui si picturi. Iata ca este timpul sa completam imaginile si formele si sa reprezentam genul feminin in mod egal si cu aceeasi apreciere. Trebuie sa incepem in sfarsit sa fim constienti de diversitatea noastra, sa o acceptam si sa o iubim.

Va multumim pentru interviu si pentru multele lucruri interesante de gandit!

Daca doriti sa aflati mai multe despre arta vulvei, le puteti urmari pe Instagram sau Facebook. 

* Link de partener

Previous articleCosmetice coreene: 5 must-have absolut pentru dupa cumparaturi
Next articleCele 7 atractii ale colectiei festive