Folositi servicii de intalniri online precum Tinder sau Elite Partners si doriti sa va imbunatatiti rata de succes? Editorialistul nostru Hasso Mansfeld stie cum.

Astazi este inceputul primaverii, temperaturile in crestere nu permit doar florilor, ci si hormonilor sa incolteasca. Acest lucru a fost acum demonstrat statistic: conform unui studiu realizat de un portal de intalniri, 79% dintre cei singuri incep sa tanjeasca dupa un partener in primavara. Asa ca este sezonul de varf pentru ofertele de internet care ofera o platforma pentru flirt, publicitate si curte.

Cu ceva timp in urma am lucrat ca jurnalist pentru o astfel de oferta si m-am dedicat intrebarii ce isi doresc femeile cu adevarat prin intermediul unui studiu statistic. Am evaluat care profiluri de utilizatori de sex masculin au primit cel mai mult feedback. S-a masurat pur si simplu care cuvinte si termeni au primit cele mai multe comunicari. Concluziile studiului sunt potrivite pentru a obtine rezultate semnificativ mai bune pe Tinder, Elitepartner, Parship & Co. Incearca-l!

Vin rosu in loc de cartofi prajiti rosii si albi

Barbatii care se descriu drept „de incredere” si „cerc de prieteni” cu greu se pot salva de intrebari. Cuvantul stimulent suprem este „cultura”. Keyword pulse-uk.org.uk „Privat” si „Kisses” sunt, de asemenea, chiar in varf. O multime de feedback sunt oferite barbatilor al caror profil spune ceva despre „arta” sau „vin rosu”. Termenii emotionali deseneaza si ei; in special „securitate” sau „anterior”. Termenii „lucrat manual”, „impreuna” si „copil” sunt de asemenea grozavi. Ei reprezinta tipi care pot sa apuce o mana, dar care nu isi urmaresc interesele in mod egoist.

Mesajul cuvintelor stimulente de top? Femeile cauta baieti sociabili care apreciaza vinul rosu mai mult decat cartofii prajiti rosii si albi. Vinul rosu este asociat cu venituri bune si statut inalt, la fel ca „cultura” si „arta”. Desigur, femeile vor si ele sa poata avea incredere in sotii lor. Asta functioneaza doar cu baieti rezonabil de incredere – si daca renunta la cuvantul masculin „securitate”, cu greu vor avea trei aventuri paralele.

O femeie isi controleaza sexul

Deci caracterul si statutul fac diferenta. carre haircut www.mazafakas.com Dar de ce sexul este tacut? El nu va face. Femeia se gandeste la chestiune doar de la final: reproducerea. Cuvintele stimulante de top „securitate”, „impreuna” si „copil” se refera la sex.

„O femeie isi controleaza sexul pentru ca pentru sex primeste tot ceea ce este mai important pentru ea decat sexul”, spune scriitoarea Esther Vilar. Omul, tiranizat de sentimentele primaverii, vrea sa atinga fara intarziere scopul teatrului. Indiferent daca la Tinder sau neu.de. Daca este destept, va pune cateva cuvinte stimulente din studiu in profilul sau. Ele vizeaza chiar in centrul emotional al femeii – si acolo are loc primul pas catre pat.

Si ce termeni folositi pentru a va catapulta pe margine? „Afacere” si „Masina” ocupa ultimele locuri. symbolic wedding gifts sukhum-os.ru.fozzyhost.com Cuvintele sexuale telefonice „excitat”, „discret” si „sexual” sunt cu greu mai bine pozitionate.  • funny quotes to cheer you up
  • cheap wedding gifts
  • christmas card messages from child to parents
  • christmas movie for adults
  • the little prince quotes about relationships

Avertisment: un barbat nu ar trebui sa scrie niciodata „cool” sau „dolofan” – ambele cuvinte sunt in partea de jos. Si ai grija din nou! Greselile de ortografie distrug atractia: in subsolul termenilor atragatori exista multe intrari care au ajuns acolo din cauza ortografiei incorecte, cum ar fi „Erlichkeit” sau „binn”. Sigur, intrebarea pe care si-o pune femeia: Daca nici macar nu poti scrie corect cuvinte simple, ce poti face?

Femeile sunt preocupate de bani

Ceea ce poate face cineva se vede in hobby-urile sale. Dar abilitatea nu conteaza pentru femei. Respectati sporturile precum judo, karate sau kickboxing foarte jos in favoarea femeilor. Tuning-ul si motocrossul sunt si mai rele, „dracu” tine ultimul loc. „Cabaretul”, „Arhitectura” si „Semineul” formeaza trio-ul de top al evaluarii hobby-ului. Chiar daca semineul este de fapt la bunici: scrieti oricum. Nu poate strica. march 8 wishes baloda.rackons.com

Ce se afla in spatele comportamentului de raspuns feminin? Daca te uiti atent la studiu, ajungi la doua interpretari. Cel magulitor: femeilor le pasa de caracter. Cel brutal: femeilor le pasa de bani. Pasiunea pentru cultura si vin reprezinta un anumit profil de tip, dar descriu si interesele clasei superioare. Cei care apreciaza artele plastice si vinurile fine sunt de obicei bogati.

In interpretarea brutala a studiului, banii si statutul sunt cruciale pentru femei. Un rang social inalt si conturile bine pline il fac pe om independent de constrangerile sociale. Independenta este o trasatura tipica alfa. Inconstientul instinctiv al femeilor este aproape fortat sa gaseasca atragatori barbatii independenti si bogati.

Onestitatea nu este atractiva

Si ce sa precizezi cand ai intrebat cum ar trebui sa fie „ea”? Este mai bine sa fii vag. happy march 8 wishes golocalclassified.com „Fericirea”, „bucurarea” si „pozitivul” s-au clasat pe primul loc in studiu. Deci, nicio descriere a partenerului dorit, ci comunitatea visata. Daca e vorba de o lista de dorinte, femeile apreciaza un barbat care cauta un partener „natural”, „atragator” sau „multumit”.

Acestea sunt vocabulare cu putina semnificatie clara, deoarece fiecare poate interpreta ceea ce vrea. Cu toate acestea, are sens ca acestea sa fie pozitionate ideal, pentru ca ce femeie vrea doar sa fie iubita pentru corpul ei sau pentru alte caracteristici clar identificabile? Pe scurt: oricine ajunge sincer la inima caracteristicilor dorite pare neatractiv.

Un barbat care cauta un partener trebuie sa cantareasca ceea ce spune – o femeie nu. Studiul portalului de intalniri arata ca barbatii nu reactioneaza in mod deosebit la cuvintele stimulente si nu le pasa de hobby-urile femeii. Pentru barbati, aspectul este ceea ce conteaza mai presus de toate: cu cat indicele de masa corporala estimat al femeii corespunde mai mult valorii optime, cu atat barbatii sunt mai interesati de ea. Dorinta feminina, pe de alta parte, este tesuta mai fin. De aceea, in cazul barbatilor se aplica urmatoarele: cine vrea sa marcheze puncte in dating online nu trebuie sa fie George Clooney, ci mai degraba sa-si joace cartile corect, adica sa aleaga corect cuvintele. march 8 greetings guntur.rackons.com

Concluzie: Femeile sunt mai putin interesate de cum arata un barbat sau de cati ani are – dar de ce comunica si ce statut social are.

Sursa: The European

Previous articleGruner se bazeaza pe campania Annalenei Baerbock: „Am dat-o in bara”
Next articleOlympia 2021 – Canoist Sebastian Brendel: Drumul greu catre Tokyo