Multi soferi incep „orb” in sezonul intunecat. Un far este defect sau reglat incorect la fiecare al treilea vehicul testat, conform statisticilor de la supravegherea traficului si Asociatia Centrala a Industriei Autovehiculelor Germane. petites filles vicieuses Expertii spun care bec este inlocuitorul potrivit.

Pentru siguranta soferilor (si a tuturor utilizatorilor drumului) nimic nu este mai important in intuneric decat farurile stralucitoare. elle lui lèche la chatte Jurnalul comercial „ams” a testat cele mai populare doua tipuri de becuri (becuri H4 si H7) in laborator. Rezultatul: cele mai bune lampi pentru farurile auto sunt si cele mai scumpe. cm2 baise une cm1 Dar unele dintre becurile standard ieftine sunt, de asemenea, clasificate ca fiind recomandate – daca sunt inca noi.

Istoria tehnologiei de iluminat

In 1967, milioane de gandaci VW circulau in continuare cu sisteme electrice de 6 volti ca standard. je defonce le cul de ma mere Lampile cu filament nu taiau decat culoare palide in intuneric si multi si-au simtit drumul prin noapte cu faza lunga. Becul H4, care a aparut pe piata la inceputul anilor 1970, a aruncat brusc mai multa lumina asupra intunericului, iar becul mare si rotund este inca folosit in multe masini mai noi din motive de cost. la fente de ma soeur Salturi cuantice in ceea ce priveste tehnologia luminii nu au avut loc pana in noul mileniu, odata cu raspandirea in continuare a luminii xenon introduse in 1991, urmate de reflectoare calculate pe computer pentru fiecare centimetru de banda. Astazi, tehnologia cu diode emitatoare de lumina si programele speciale de iluminare care stralucesc in curbe, de exemplu, sunt masura. belle soeur nu

Scurta concluzie pentru cea mai recenta tehnologie de inalta tehnologie: Toate produc o diferenta in comparatie cu vechea lumina H4 – da, la fel ca ziua si noaptea. In acelasi timp, acestea sunt foarte scumpe si pot fi adaptate doar in cateva cazuri exceptionale. prof qui fait l’amour

Din ianuarie 2015, in timpul inspectiei principale se va aplica un nou ghid pentru testarea farurilor. Acum ia in considerare noile sisteme de iluminat. viol dans la rue porno

Becuri H7 si H4

Standardul de masa de astazi este becul H7. La fel ca omologul sau H4, este unul dintre becurile in care peste 90 la suta din energia utilizata este transformata in caldura si nu in lumina. tonton baise sa niece Becul H7 mai mic are doar un filament in loc de doua la H4. Asa ca aveti intotdeauna nevoie de doua becuri in loc de unul pentru faza scurta si faza lunga pentru fiecare far. elle me montre sa chatte • il encule sa soeur
 • viol d une salope
 • il lui leche le clitoris
 • frère et sœur font l amour
 • frère et soeur nue
 • elle jouit comme une folle
 • pere qui fait l amour a sa fille
 • film tu kiffes
 • video d une fille de 13 qui fait l amour
 • patronne nue
 • on voit son cul
 • belle mere prise de force
 • meres chaudes
 • zizi et chatte
 • femme qui se font enculer
 • lana rhoades electricienne
 • elle se leche la chatte toute seule
 • ma bite dans ta chatte
 • mature ivre abusee
 • il sodomise sa petite soeur
Teoretic, H7 genereaza cu 50% mai mult flux luminos. In practica, insa, nu este automat cu 50 la suta mai luminos, deoarece rezultatul final depinde in mare masura de designul farului. elle baisse son fils La testul „ams”, candidatii H7 au suferit de pe urma farurilor slabe ale Ford Focus, in timp ce H4-urile din farurile mari rotunde ale VW Up nu au fost mai proaste per total.

In plus fata de stralucirea pura, sunt importante distributia buna a luminii si iluminarea uniforma in punctele de pe carosabil unde ar trebui sa mearga lumina. catherine ringer caca Deci, cu farurile de intalnire testate, cat mai departe posibil in fata soferului, pe marginea dreapta a benzii si in niciun caz in traficul din sens opus.

Pierdatorii testului

Trebuie sa fii avertizat din nou si din nou cu privire la luminile ilegale, care sunt oferite in principal pe internet astazi. jeune fille enculee de force Becurile H4 oferite cu o putere de doua ori mai mare decat 100 de wati existau cu zeci de ani in urma. Sunt bucurosi sa li se faca publicitate cu marca de calitate aparenta „Numai pentru curse”. meuf qui baise Oricine a fost luat pentru asta stie ce primeste. Deseuri care nu sunt de doua ori mai stralucitoare, dar de doua ori mai scumpe – si jumatate mai stralucitoare. elle lui touche la bite In testul „ams”, perdantii sunt: ​​„Super blue 100/90 wati” si „Grant Rainbow Look 100 W”. Aici chiar si numarul de aprobare este fals, un caz pentru procuror. elle se masturbe devant ses amis Si la TUV esuezi cu o lampa atat de frauduloasa.

Lumina „mai alba” este, de asemenea, deseori promovata – rezultatul final: vezi mai sus. histoiresdegay Expertii au considerat ca „MTEC Super White” nu este recomandat si recomandat conditionat pentru „Hammer Blue Light” si „Bluetec Xenon 9500”.

Recomandarile de cumparare

Practic, becurile cu durata lunga de viata dureaza de fapt mai mult, pana la 3000 de ore pentru H4 si 1000 de ore pentru H7. francaise suce une bite Cu toate acestea, durata de viata de doua pana la trei ori este cumparata cu eficacitate luminoasa redusa, astfel incat „Philips Long Life Eco Vision” (H4, 15 euro perechea) si „Osram Ultralife” (H7, 15 euro perechea) se bazeaza doar pe ratingul „recomandat” a venit.

Iata tipurile foarte recomandate: „Bosch Xenon Silver” (H4, 23 euro perechea), „Osram Night Breaker Unlimited” (H4, 17 euro perechea), Bosch Plus 90 (H7, 20 euro perechea), Osram Night Breaker Unlimited (H7, 20 euro perechea), „Philips X-treme Vision + 130 la suta” (H7, 35 euro). elle paye avec son cul Cele mai ieftine pere recomandate se numesc „Osram Original” (H4, 10 euro perechea) si „Bosch Pure Light” (H7, 15 euro perechea).
Previous articleHeiko Maas: Interviu batalie in heute-jurnal cu Slomka: „Ti-e rusine?”
Next articleFiecare al zecelea medic ia bani din industria farmaceutica