28.08.2015, ora 14:13

Johnny Strange, Itchyban, Don Cali si DJ Chino explica pauza lunga si fundalul albumului lor de revenire „Candelistan”.

Dupa plecarea a doi membri si o pauza de doi ani, Culcha Candela revin cu un nou album: „Candelistan” va fi disponibil in magazine din 28 august 2015. Intr-un interviu cu spot on news, cei patru membri ramasi ai trupei Johnny Strange, Itchyban, Don Cali si DJ Chino au vorbit despre pauza lunga, album si regulile din tara lor de vis „Candelistan”.

Cum a fost trecerea de la sase la patru persoane? A trebuit sa redistribuiti sarcinile?

Johnny Strange: A trebuit sa transferam locurile de munca ale lui Larsito si ale domnului Reedoo celorlalti, asa ca aveam mai multe de facut. Dar asta avea si partea ei pozitiva: am putut sa incercam lucruri noi. Cand dai mai mult, e mai distractiv. Nu am luat niciodata atat de mult pentru un album, de data aceasta a fost de aproximativ un an si jumatate. In acea perioada am mers si in Africa de Sud si Barcelona si am fost inspirati. Acolo ne-am regasit ca o echipa si nu ne-a fost frica de vreo diferenta de opinii.

Mai esti in contact strans cu Larsito si domnul Reedoo?

Don Cali: Nu neaparat stramt. Fiecare a mers pe drumul lui. Domnul Reedoo studiaza si s-a mutat. Larsito este in permanenta miscare din cauza proiectului sau solo. Dar nu a existat niciun conflict intre noi. Plecarea ei a fost voluntara. christmas images and quotes

De ce pauza de doi ani?

Johnny Strange: Am fost foarte ocupati in domeniul muzical timp de peste zece ani. Am continuat sa scoatem un album si apoi am plecat imediat in turneu, apoi ne-am intors la scris. Poate ne-am inselat putin. A fost bine sa privim totul din exterior, sa incercam ceva diferit si sa ne dam seama: Ok, treaba noastra este grozava.

Don Cali: Pentru a face muzica de calitate, ai nevoie de timp.

Piesa de titlu „Candelistan” implica o tara in intregime conforma cu legile lui Culcha Candela. Ce fel de reguli ar trebui sa se aplice intr-o astfel de tara?

Johnny Strange: O singura regula: „Fii dragut”. Actioneaza cool, fata de tine si fata de ceilalti. Altfel nimic nu este stipulat: casatoreste-te cu cine vrei. Mananca ce vrei Fumati ce vreti. Fii colorat cum vrei.

Incerci sa transformi Germania in „Candelistan”?

DJ Chino: Nu doar Germania – cucerim lumea.

Don Cali: „Candelistan” sta deasupra tuturor tarilor. Nu exista granite.

Johnny Strange: O „stare de spirit”, ca sa spunem asa.

In cantecul tau „Traumwelt”, refugiatii sunt primiti pe covorul rosu, iar Papa citeste „50 de nuante de gri”. Ce vrei sa spui cu asta?

Itchyban: Exagerand lucrurile, le criticam. christmas card messages religious Suntem naivi in acest sens. Visam lumea asa cum ne-am dori, inchizand ochii, precum Pippi Cioparlii. Dar piesa este si o critica la adresa oamenilor care doar privesc in alta parte, dupa motto-ul „Totul este frumos cand inchizi ochii”.

Don Cali: Cand te lupti cu mentalitatile umane negative, trebuie sa faci asta cu o atitudine pozitiva. Prin urmare, problemele dificile sunt prezentate intr-un mod pozitiv. Vrem sa rezolvam blocajele, nu sa construim.

Itchyban: Poate ca in continuare ar trebui sa deschidem un cabinet. „Chiro Candela”.

In „ScheiBe, aber Happy”, te impusesti putin pe tine si pe pasi in cariera ca „Jungle Song”. • religious beautiful merry christmas
 • indoor christmas light ideas
 • diy gifts for mom christmas
 • funny christmas poems that rhyme
 • how to text merry christmas
 • diy christmas outfits
 • christian merry christmas card
 • indoor christmas decoration ideas
 • christmas message for employees
 • christmas wishes for best friend
 • christmas games for preschoolers
 • angel christmas tree
 • christmas poems for kids
 • free christmas messages
 • christmas cover photos
 • merry christmas girlfriends
 • christian happy new year
 • christmas tree with blue decorations
 • christmas wallpapers grinch
 • christmas acrylic nails

..

Johnny Strange: Poti pali ca sa mergi mai departe. Daca nu am fi facut lucrurile din cantec, nu am fi fost acolo unde suntem astazi. Ne bucuram ca am reusit sa gandim in afara casetei si sa ne dezvoltam in continuare. Scopul nostru a fost intotdeauna sa cream ceva nou.

Don Cali: Credem ca este amuzant cat de serios se iau oamenii si cat de repede esti incastrat. Cred ca Culcha a durat atat de mult pentru ca am dezvoltat o anumita incredere in sine. modern church christmas decorations Nu ne intereseaza ce spun oamenii. Daca ar fi altfel, nu am fi existat de mult.

Ai inregistrat piesa ta „Natural” cu Sir Samuel. La primul tau turneu ai fost actul de deschidere pentru grupul sau de hip-hop „Saian Supa Crew”. Cum a fost reuniunea pentru tine?

Johnny Strange: A fost un vis devenit realitate. Trupa nu mai exista, dar au fost cel mai bun grup de hip-hop din toate timpurile. Am retrait sentimentul muzicii lor. Sir Samuel a intrat in studio cu familia lui si ne-am amestecat si am facut schimb de idei impreuna.

DJ Chino: A fost o anumita confirmare pentru noi. Observi ca esti la acelasi nivel, muzical si in gandirea ta. Asa ceva ar trebui sa se intample mai des! Trebuie sa va sustineti reciproc mai colegial in lumea muzicii si sa trageti oamenii in sus si sa nu respingeti cantaretii nepopulari sau necunoscuti. Este vorba despre arta si viata.

In cantec, le sfatuiesti pe femei sa ramana naturale.

Itchyban: Conducerea magazinelor de piese de schimb nu este treaba noastra.

Johnny Strange: Mass-media te pacaleste sa te gandesti la asta. Dar tu stii cel mai bine ce vrei sa fii. Nimic nu este mai sexy decat o femeie increzatoare care stie cine este si care se iubeste pe sine. christmas letter for boyfriend

„Let me build one” este despre consumul de canabis. Sunteti in favoarea legalizarii canabisului?

Don Cali: Pentru dezincriminare. Multi adolescenti experimenteaza canabis, care este mult mai putin rau decat alcoolul sau nicotina. Dar acesti oameni sunt doar criminalizati. Ofera o imagine gresita. Trebuie sa fii sincer si drept in societatea noastra si sa nu minimizezi unele lucruri si sa demonizezi altele.

Johnny Strange: Canabisul in sine ofera atat de multe posibilitati. Ofera potential de vindecare in medicina, poate fi folosit pentru a construi case sau inlocui plasticul. Dar industriile farmaceutice si de constructii suprima acest lucru.

DJ Chino: Melodia are si un alt sens: este vorba despre apropierea unul de celalalt. Ca nu trebuie sa se simta inchis fata de straini, ci sa fie curios si sa gaseasca un numitor comun. Melodia a venit dintr-un capriciu amuzant, dar are un mesaj.

Don Cali: Suntem pentru mai multa pace in lume. Cum obtii mai multa pace intre concetatenii tai? Omule, legalizi iarba.

Cum a aparut melodia?

Johnny Strange: Prima replica pe care am avut-o a fost „Beautiful girl from Kazakhstan”.

Don Cali: Atunci nu am stiut ce sa facem in continuare si ne-am dus sa mancam. Si deodata unul dintre noi a spus: „Hei omule, hai sa construim unul”. christmas sayings for cards

SpotOnNews

#Subiecte

 • Culcha Candela
 • Dominarea lumii
 • Germania
 • interviu
 • Africa de Sud
 • Barcelona
 • conflict
 • Pippi Ciorapi Lungi

Previous articleCelebrity Big Brother: Almklausi se prabuseste in transmisiunea in direct
Next articleExercitii de Mindfulness: 3 trucuri pentru mai multa fericire si relaxare