31 martie 2021, ora 16:51

Christoph Maria Herbst il interpreteaza pe Markus Braun in thrillerul documentar „The Wirecard Story”. Intr-un interviu, el dezvaluie cum l-a abordat.

Scandalul Wirecard a zguduit lumea financiara. Thrillerul documentar „The Big Fake – The Wirecard Story” (din 31 martie 2021 prin TVNow, pe 22 aprilie la 20:15 pe RTL) prezinta un amestec complex de documentare, interviuri partial exclusive si thriller fictiv Imagine si cele mai adanci abisuri a Wirecard AG. In partea fictiva, Christoph Maria Herbst (55 de ani, „Stromberg”) il interpreteaza pe seful Wirecard, Markus Braun (52 de ani), care este acum in arest. Intr-un interviu acordat agentiei de presa spot on News, actorul povesteste cum s-a pregatit pentru rolul provocator, in ce masura l-a ajutat pregatirea de bancher si ce avantaje aduce cu el genul „docu-fiction”.

Cum ati trait personal aparitia scandalului Wirecard?

Christoph Maria Herbst: Cu gura deschisa si cu ochii mari. Sincer sa fiu, nu am avut incredere in aceasta friptura chiar de la inceput. Cand ceva este atat de popular si pretul unei actiuni creste atat de exponential, ceva nu este in regula. Exponential este intotdeauna bolnav. christmas favors Nu vreau sa fiu mai vizionar aici decat mine, dar nu le-am cumparat niciodata actiunile.

Ati avut un sentiment de greata in legatura cu acceptarea rolului sau ati fost imediat fascinat de el?

Herbst: Aveam doua suflete in piept. Iepurele infricosat din mine a avut un sentiment de greata, deoarece figura se bazeaza pe o persoana reala, vie si care adaposteste anumite pericole. Copilului jucaus din mine tocmai i s-a parut fascinant sa incerc sa se apropie de cineva asa.

Cum te-ai pregatit pentru rolul unui barbat cu o asemenea prezenta mediatica, dar si a unui om misterios?

Herbst: Am reusit sa desenez din plin. S-au scris multe, internetul este plin de relatari despre Wirecard, Braun si Marsalek. Toate acestea sunt piese ale puzzle-ului pe care am incercat sa le adun. Exteriorul m-a ajutat foarte mult. Designerul nostru de costume m-a pus in cea mai scumpa carpa si mi-a dat un Rolex, ochelari fara rama si suruburi Steve Jobs fac diferenta. Toate acestea declanseaza ceva in tine si cu asta am plecat in calatorie. christmas message for girlfriend Cred ca am fost la fel de insuportabil in timpul filmarilor. O cifra nu poate fi pur si simplu pornita si oprita.

Ati finalizat singur o ucenicie ca bancher. Te-a ajutat sa te pregatesti?

Herbst: Ar fi rau daca as spune acum ca ucenicia mea bancara m-a pregatit bine pentru rolul lui Markus Braun. Nu, dar ceea ce a ajutat de fapt a fost ca nu am avut atatea probleme cu acest chinez de afaceri. Uneori trebuie sa memorati fonetic ceea ce este de neinteles si apoi sa pretindeti in timp ce jucati ca stiti ce spuneti. • christmas tablescapes ideas
 • christmas appetizers make-ahead
 • slim pencil christmas tree decorating ideas
 • christmas candle holder
 • ceramic christmas trees
 • merry christmas old friend
 • hilarious fun christmas door decorations
 • best christmas movie quotes
 • christmas wish love true
 • red silver and gold christmas tree
 • passed away beautiful soul rest in peace message
 • red gold and silver christmas tree
 • santa boots decor
 • chimney christmas decor
 • christmas carol list
 • diy christmas gifts for mom from daughter
 • rainbow christmas trees
 • christmas stocking ideas
 • short christmas wishes for friends
 • heart love poems for her

Acest lucru nu a fost necesar aici. Stiam despre ce vorbesc cand vorbeam despre algoritmi, cash flow si volatilitati.

Ce a fost important pentru tine in portretizarea lui Markus Braun intemnitat?

Herbst: Intotdeauna am crezut ca exista ceva indepartat si exotic la el, dar in putinele interviuri care exista el a parut ciudat si transpirat. In orice caz, a ajutat sa-i dau o nota lingvistica austriaca si am pus un artist elvetian sa-mi faca lentile albastre, care imi acopereau perfect ochii caprui. gold christmas tree decorations Adesea, o exterioritate aparenta ajuta la dezvaluirea ceva.

„„Stromberg” il joaca pe seful Wirecard”, titra mass-media. Esti ingrijorat ca prezenta ta in comedie s-ar putea pune in calea rolului tau?

Herbst: In primul rand, m-a amuzat ca unii oameni inca mai au Stromberg-ul atat de prezent la sase ani dupa inmormantarea lui. Cred ca serialul si filmul sunt inca privite in sus si in jos. Personal, am bifat asta cu mult timp in urma, si se pare ca la fel a facut si regizorul nostru Raymond Ley: a facut un casting. Se pare ca el, studioul de casting si UFA nu au avut nicio ingrijorare dupa aceea.

Cum a fost colaborarea cu Franz Hartwig si cum va place portretizarea lui Marsalek?

Herbst: Franz are un bun simt al umorului si provine din teatru. Acestea sunt doua premise bune pentru a se intelege cu cineva. Am putut sa ne coordonam bine si sa dezvoltam lucrurile. Cred ca asta e important. beautiful soul rest in peace message Pentru ca si filmul este o intalnire.

De ce este important sa vedem si o parte fictiva in documentar?

Herbst: Genul este fictiune documentara sau thriller documentar. Nu poti sa-i faci dreptate doar cu interviuri. Este nevoie de actori care condenseaza si ilustreaza in acelasi timp. Deoarece puteti lucra apoi cu propriile mijloace dramaturgice, thrillerul criminal este mult mai usor de produs.

Ce iti doresti ca spectatorul sa ramana in urma dupa thrillerul documentar?

Herbst: Cred ca pentru utilizatorul final ceea ce se intampla este destul de opac si stresant. Sper ca filmul poate face lumina asupra intunericului intr-un mod distractiv. Genul „docu-fictiune” este incredibil de incitant: oamenii implicati ies in prim-plan in interviuri, iar actorii ajuta sa scoata fundalul in prim-plan si sa-l faca transparent. Personal, imi place intotdeauna sa vad filme din acest gen pentru ca aproape intotdeauna imi ofera cel mai bun infotainment. Gasesc acest amestec de „asa putea” si „asa are” atragator si speram ca si publicul. happy birthday christian quote

SpotOnNews

Previous article„Casa de vara a vedetelor”: Caro Robens castiga multe critici ale fanilor
Next articleGZSZ: Este nunta sa izbucneasca? Nazan il surprinde pe Felix trisand