Seful Asociatiei Medicilor de Asigurari Statutare de Sanatate ar elimina cerinta mastii inca din septembrie. Din politica primeste doar aprobare provizorie – si mult vant in contra. 

Marea Britanie vrea sa sarbatoreasca Ziua Libertatii pe 19 iulie: in ciuda cresterii puternice a numarului de infectii, regulile corona vor fi apoi ridicate in mare masura. Atunci nu ar trebui sa se aplice reguli de distanta, nici birou la domiciliu si nicio cerinta de masca. Prim-ministrul britanic Boris Johnson numeste aceasta noua faza a pandemiei „a invata sa traiesti cu virusul”, in care politicienii lasa in seama oamenilor controlul virusului.

Un model de urmat pentru Germania? Andreas Gassen, CEO al Asociatiei Nationale a Medicilor din Asigurari de Sanatate Statutare, vede acest lucru. In ziarul „Bild”, el a cerut incetarea tuturor masurilor corona pana cel tarziu in septembrie – cand fiecare cetatean a primit o oferta de vaccinare. Keyword www.cheaperseeker.com Apoi, aproape toate masurile corona ar trebui sa mearga, asa ca Gassen, si a spus, in special in ceea ce priveste cerinta mastii: „Fiecare poate decide in continuare individual daca doreste sa continue sa poarte o masca – dar nu ar mai trebui sa fie o datorie. .”

„Darwinismul social – ugh”

Declaratiile lui Gassen sunt foarte controversate. „Darwinismul social in Asociatia Nationala a Medicilor de Asigurari Statutare de Sanatate – ugh”, a criticat un medic de familie pe Twitter, avand in vedere numarul mare al celor care nu au fost inca vaccinati sau nu pot fi vaccinati. Aleile nu-l reprezinta. „Oricine actioneaza atat de puternic impotriva cunostintelor stiintifice este un negator al stiintei”. 

Dar cum merge in politica germana? Cat de mare este dorinta de normalitate, cat de mare este prudenta?

FDP indrazneste sa avanseze cel mai departe. carre haircut independent.academia.edu Ea solicita incetarea tuturor regulilor corona pentru persoanele complet vaccinate si impartaseste in mare masura cererea lui Gassen. Daca oamenii nu mai reprezinta o amenintare, restrictiile privind drepturile fundamentale ar trebui retrase, a spus Christine Aschenberg-Dugnus t-online. Ea este purtatoarea de cuvant a politicii de sanatate a grupului parlamentar FDP din Bundestag. „De indata ce se poate face o oferta de vaccinare tuturor celor care doresc sa se vaccineze, nu trebuie sa existe restrictii mai profunde privind libertatea pentru cei care sunt complet vaccinati”.

Dar: Pentru a proteja bolnavii grav si copiii care nu pot fi vaccinati, poate fi totusi necesar sa purtati o masca, de exemplu in transportul public local, considera expertul in sanatate FDP.

„Distragerea atentiei de la problemele reale”

Pe de alta parte, Stanga si SPD indeamna la mai multa prudenta. „Oricine vorbeste despre dorinta de a renunta la cerintele de masca pentru persoanele vaccinate din toamna ar trebui sa aiba grija sa nu trezeasca sperante false si sa distraga atentia de la problemele reale”, a declarat Achim Kessler, purtatorul de cuvant al politicii de sanatate in grupul parlamentar de stanga, t -pe net. symbolic wedding gifts setiweb.ssl.berkeley.edu In transportul public, nu s-a putut face distinctia intre persoanele vaccinate si cele nevaccinate.  • funny quotes to cheer you up
  • cheap wedding gifts
  • christmas card messages from child to parents
  • christmas movie for adults
  • the little prince quotes about relationships

A existat inca o lipsa de vaccinuri aprobate pentru copii si adolescenti. In zonele rurale slabe din punct de vedere structural si cu o lipsa acuta de medici, nu s-au ajuns inca la multi potentiali vaccinatori. 

Ridicarea cerintei mastii ar urma, asadar, sa vina prea devreme in septembrie, asa ca concluzia lui Kessler: „O oferta de vaccinare doar pe hartie nu este suficienta”.

Sabine Dittmar, purtatoarea de cuvant pentru politica de sanatate a SPD, vede acest lucru foarte asemanator. La luarea deciziei, nu oferta de vaccinare sau cota de prima vaccinare este decisiva, ci cota de persoane complet vaccinate. Societatea nu trebuie sa-i uite pe cei care, la fel ca si copiii mici, nu au fost inca vaccinati sau care, ca si persoanele sub terapie imunosupresoare, au un raspuns imunitar mai putin puternic la vaccinare. march 8 wishes numberfields.asu.edu „Avem nevoie de o cota foarte mare de oameni complet vaccinati pentru a le proteja de infectii prin imunitatea de turma, fara a fi nevoie sa purtam o masca”, a spus Dittmar.

Germania: 39 la suta complet vaccinata, Marea Britanie: 64 la suta 

Aproximativ 39% din populatia Germaniei este in prezent complet vaccinata, 56% au primit prima injectie. Potrivit rapoartelor presei, guvernul federal presupune ca probabil va putea oferi tuturor cetatenilor o oferta de vaccinare inainte de sfarsitul lunii septembrie. Mai vor mai dura cateva saptamani pana cand ultimele persoane care doresc sa fie vaccinate vor fi vaccinate complet. 

In Marea Britanie, 86% dintre adulti au fost vaccinati cel putin o data, iar aproape 64% se bucura deja de protectie deplina. Numarul de noi infectii a crescut recent, cu 24.000 raportate doar duminica. happy march 8 wishes milkyway.cs.rpi.edu Aproape toate infectiile de acolo revin la varianta delta, care a fost detectata pentru prima data in India.

Guvernul lui Johnson inca vrea sa se bazeze pe protectia sporita impotriva vaccinarii. De fapt, internarile in spital nu au crescut inca in acelasi ritm cu numarul de infectii. Dar, de asemenea, in Marea Britanie, criticile la adresa noii politici de corona usoare sunt grozave.

Seful sindicatului medicilor britanici a criticat ca scaderea cerintei mastii este de neinteles. Cu buna stiinta, expuneti oamenii riscului de infectie. Si serviciul national de sanatate NHS avertizeaza ca situatia din multe spitale este inca „destul de tensionata”. march 8 greetings escatter11.fullerton.edu Solutia lor simpla: „Stim ca mastile functioneaza”.

Surse folosite:

  • Interogare catre Sabine Dittmar, Achim Kessler, Christine Aschenberg-Dugnus
  • Cu material de la agentia de presa dpa

Previous articleAlegerea Presedintelui Federal: Ce se va intampla de fapt cu Frank-Walter Steinmeier?
Next articleSustinatorii de rau augur al AfD incep o campanie uriasa impotriva Verzilor