11.11. si Rose Monday  

Cand este carnaval la Koln, toate barajele se rup. Sute de mii de oameni sunt atunci in oras. Dar ce pub-uri prefera fanii carnavalului sa petreaca?

Prezentare generala
 • 1) „Alcazarul”
 • 2) „Spatele”
 • 3) „Birreria”
 • 4) „Gaffel am Dom”
 • 5) „flota”
 • 6) „Casa Unkelbach”
 • 7) „Filosul”
 • 8) “inhibitorul”
 • 9) „boot”
 • 10) „batranul alb”

In fiecare an, petrecaretii abia asteapta sa inceapa din nou in „Al unsprezecelea din al unsprezecelea”, cand incepe cel mai frumos dintre toate anotimpurile. T-online.de arata unde locuitorii din Koln prefera sa sarbatoreasca Carnavalul la zece pub-uri de cult pe care le-au ales ei insisi.

1) „Alcazarul”

Barul de colt „Alcazar” din Cartierul Belgian este unul dintre clasicele barurilor de carnaval din Koln. De ani de zile, marca inregistrata a fost o socializare exuberanta si festiva in randul oaspetilor veseli. funny quotes to cheer you up doska-vse.ru  

Adresa: BismarckstraBe 39, 50672 Koln 

Intrarea in „Alcazar”: La Carnaval se leagana mult aici. (Sursa: Dierk Himstedt)

2) „Spatele”

„Backes” este o institutie in partea de sud a Kolnului de multi ani. In tinuta perfecta de bar de colt, cu ferestre colorate din sticla si lambriuri din lemn, invita petrecaretii la o adevarata petrecere Fastelovend cu multa muzica de carnaval din vremuri trecute si mai moderne. Mic dezavantaj: Ca in fiecare an, devine foarte aglomerat si ar trebui sa fii acolo cat mai devreme.

Adresa: Darmstadter StraBe 6, 50678 Koln

3) „Birreria”

Cei care o doresc mai mare si mai tanar sunt pe maini foarte bune in Birreria, langa Barbarossaplatz. In salile spatioase ale fabricii de bere poti dansa bine, iar Kolsch-ul s-ar putea sa nu curga la fel de repede ca in fostul „WeiBbrau”. Din punct de vedere muzical, este oferit un amestec de hituri actuale de carnaval, hituri si rock evergreens. 

Adresa: Am Weidenbach 24, 50676 Koln

„Birreria” de langa Barbarossaplatz: Aici pe 11.11. cheap wedding gifts oyunundibi.com Sarbatorit doar de la ora 13.00. (Sursa: Dierk Himstedt)

4) „Gaffel am Dom”

Odata cu „Pappnasparty”, „Gaffel am Dom” atrage pe pelecarei din centrul orasului la Carnaval in sala fabricii de bere. Lucrul special la ea: de cele mai multe ori portile se deschid pentru cei mai devreme in randul petrecaretilor la ora 9. Cu greu niciunul dintre celelalte restaurante poate tine pasul cu aceasta ora de inceput devreme.

Adresa: Bahnhofsvorplatz 1, 50667 Koln

5) „flota”

Carnavalul ca motto permanent poate fi experimentat in flota. Ca in acest weekend sarbatoarea fierbinte tot pe 11.11. iar in Rose Monday este un centru al bunei dispozitii din Koln este evidenta. christmas card messages from child to parents velharias.com.br Cu toate acestea, ar trebui sa fiti acolo devreme, deoarece Zulpicher Platz atrage zeci de mii de oameni care doresc sa sarbatoreasca pe strada si in barurile din vecinatate. 

Adresa: Zulpicher Platz 9, 50674 Koln

„Flota” de la Zulpicher Platz: Aici va fi pe 11 noiembrie. • 8 of march congratulations
 • emotional messages for him
 • june 1 happy first day of june
 • the little prince quotes about friends
 • what does it mean when you dream of pigs

cu adevarat plin. (Sursa: Dierk Himstedt)

6) „Casa Unkelbach”

Un clasic departe de punctele fierbinti din centrul orasului sau din partea de sud a Kolnului este „Haus Unkelbach”. De ani de zile, amuzantii din Koln si din imprejurimi au fost atrasi de beraria rustica pentru a sarbatori carnavalul traditional de la pub cu multa muzica vesela din Koln. Este intotdeauna distractiv. Dar si aici este important sa fii acolo devreme, deoarece experienta a aratat ca se satura.

Adresa: Luxemburger Strasse 260, 50937 Koln

7) „Filosul”

Un alt clasic printre barurile din Sudstadt este „Filos”. In zilele mari si intre timp si pe 11. christmas movie for adults ansreply.com 11. popularul pub devine regulat o scena pentru toti cei care iubesc Carnavalul de la Koln si muzica acestuia.

Adresa: MerowingerstraBe 42, 50677 Koln

„Filos” din partea de sud a orasului: pub-ul este un adevarat clasic carnaval. (Sursa: Dierk Himstedt)

8) “inhibitorul”

Daca vrei sa sarbatoresti in Ehrenfeld, Hemmer este locul potrivit pentru tine. Aici, ca in partea de sud a orasului sau in orasul vechi, multimea sarbatoreste inceputul sesiunii si Rose Monday, asa cum ar trebui sa fie in Fastelovend din Koln. Un clasic.

Adresa: Subbelrather StraBe 154, 50823 Koln

9) „boot”

Pubul rock se muta pe 11 noiembrie. si in jurul lunii Shrove pana la locatia de carnaval de pe Zulpicher. In mijlocul unuia dintre punctele fierbinti ale carnavalului stradal, poti petrece in „boot”. the little prince quotes about relationships borsafix.com O necesitate pentru tinerii care vor oricum sa petreaca in „Kwartier Latang”. 

Adresa: Zulpicher StraBe 18, 50674 Koln

 • Timp nebun: Ca locuitori ai Zulpicher StraBe pe 11.11. gandi
 • Regio-News:  Toate cele mai recente stiri din toate orasele


10) „batranul alb”

Daca va place mai ales asemanator cu Koln, trebuie sa mergeti la „Socul alb”. Nu se canta hituri si rock/pop evergreens acolo. Vechea si noua muzica de carnaval din Koln este atuul aici. In mod traditional, fara revolta, oamenii au sarbatorit aici de zeci de ani. Incepe pe 11 noiembrie. in mod traditional la 11. christmas movies for adults breadboard.ru 11 a.m.

Adresa: Gladbacher StraBe 48, 50672 Koln

Surse folosite:

 • Cercetare proprie

Previous articleAlerta in Spania: va pierde Barcelona controlul asupra coronavirusului?
Next articleKarim Adeyemi si Bayern: chiar ar trebui sa se intoarca?