El este popular si, prin urmare, realegerea lui Steinmeier ar trebui sa fie garantata. Dar nu este, pentru ca cele mai inalte trei functii de stat sunt in mainile barbatilor. Nu poate ramane asa, nu-i asa?

Acum se intampla asa cum trebuia: in curand SPD va forma un guvern cu Verzii si FDP. Apoi avem un cancelar federal pe nume Olaf Scholz si un vicecancelar pe nume Robert Habeck. In calitate de presedinte al Bundestag-ului este in discutie Rolf Mutzenich, care in afara milei interzicerii ii cunoaste doar pe cei initiati, dar nu conteaza.

Doar Presedintele Federal promite continuitate, toate celelalte sunt noi. Dar el dintre toti oamenii, Frank-Walter Steinmeier, ar putea intampina in curand o problema. Keyword www.singsnap.com

Dominanta SPD mai mult o coincidenta

Cancelar federal, presedinte al Bundestagului, presedinte federal: Cele mai inalte trei functii de stat vor fi detinute in viitor de trei social-democrati. Pentru un partid care a primit putin peste un sfert din toate voturile exprimate, acesta este un fapt uimitor. Trebuie sa fie felicitati pentru asta. S-a intamplat asa. Asa s-a dovedit. Nu exista nicio strategie in spatele asta. E mai degraba o coincidenta. carre haircut 3dexport.com

In plus, toti cei trei titulari sunt barbati. S-a intamplat si asa. Cancelarul de 16 ani nu mai vrea, iar candidata la cancelar Annalena Baerbock a sarit prea scurt. Acest lucru creeaza o problema care nu este cu adevarat la vedere, dar care ar trebui sa se schimbe in curand.

Cine il vrea pe Esken presedinte al Bundestagului?

Una dintre cele trei functii guvernamentale remarcabile ar trebui sa fie deja ocupata de o femeie, nu? Acesta este semnul vremurilor, pretentia, dorinta aproape nepartizana pe care macar cineva din societatea civila se va ridica in scurt timp, fie Alice Schwarzer, fie Carolin Emcke. Au dreptate si vor avea dreptate asa cum este.

Scholz ramane Scholz si va dura ceva timp pana va fi ales. symbolic wedding gifts artmight.com Mutzenich nu trebuie sa ramana Mutzenich, dar Saskia Esken este indemnata sa devina ministru.  • funny quotes to cheer you up
  • cheap wedding gifts
  • christmas card messages from child to parents
  • christmas movie for adults
  • the little prince quotes about relationships

Si o vrea cineva pe Saskia Esken ca presedinte al Bundestagului?

Steinmeier este respectat in functie

Presedintele federal ramane. El va fi ales la mijlocul lunii februarie. Nu intamplator Frank-Walter Steinmeier a anuntat in mai ca ar dori sa ramana ceea ce este. In varsta de 65 de ani si popular, asa cum este, realegerea ar putea fi un exercitiu usor. Din cauza puterii coplesitoare a barbatilor, totusi, exercitiul usor devine dificil.

 

  • Toate coloanele de Gerhard Sporl

 

A fost odata un presedinte al SPD, numele lui Sigmar Gabriel, care l-a pus pe Steinmeier ca presedinte federal. march 8 wishes www.mapleprimes.com Nu spre bucuria Cancelarului, asa cum va puteti imagina, dar nu conteaza. In plus, Steinmeier a devenit un titular extrem de respectabil care spune aproape intotdeauna ceea ce trebuie pe tonul potrivit si care reprezinta Germania oriunde apare.

Presedintii federali merg pe linie fina. Vorbirea le da ratiunea lor de a fi. Doar in ele apare politicul si este adesea mai filozofic sau moral, poate doar educational. Ei dau banchete de stat si uneori te invita la jazz in parc.

Nici un motiv sa nu-l aleg

Steinmeier a spus propozitii adecvate despre crime de dreapta si antisemitism rampant, despre Corona precum caderea Zidului Berlinului sau ca ieri la Babyn Yar, la aniversarea masacrului SS. happy march 8 wishes startupmatcher.com Multe cuvinte, cuvinte bune.

Pe scurt: nu exista niciun motiv pentru a nu realege Frank-Walter Steinmeier.

Desigur, social-democratii sunt acum ocupati sa tina negocieri de coalitie si sa alcatuiasca un guvern care sa poata propune solutii la problemele grave ale tarii. Aliantele tripartite sunt un teritoriu nou si necesita intretinere extinsa. Dar in curand, cand cancelarul si ministrii sai au depus juramantul, februarie se apropie si odata cu alegerea presedintelui federal.

Sunt curios sa vad daca Olaf Scholz se ridica si Steinmeier prevaleaza, asa cum a demonstrat Gabriel. Si sunt curioasa sa vad care femeie va fi chemata sa candideze impotriva titularului – si daca acesta va candida in continuare la alegeri cand va deveni un concurent respectabil. march 8 greetings il.ink

Previous articleOlaf Scholz: „Inainte de Craciun avem un nou guvern”
Next articleCerinta de masca pentru persoanele vaccinate? „Atunci nu mai pot exista restrictii”