Miniseria „The Third Day” cu Jude Law si Naomie Harris te invita pe o insula misterioasa care ar fi putut veni direct de la David Lynch.

Singur printre straini nervosi, pe urmele unui secret misterios… Premisa coproductiei Sky si HBO „The Third Day” poate sa nu fie noua, dar implementarea sa este foarte mult. christmas wishes message Pentru ca noua miniserie cu Jude Law (47) si Naomie Harris (44, „James Bond 007: Skyfall”) se bazeaza pe o singura locatie, dar este impartita in doua acte separate cronologic, care sunt legate din punct de vedere al continutului. Prin care, de fapt, mai degraba doua si jumatate, pentru ca o instalatie live de douasprezece ore a facut parte si din premiera americana a filmului „The Third Day” din septembrie pana in octombrie 2020, ca act intermediar.

Captivant sau pretentios? Din 26 noiembrie, telespectatorii din aceasta tara pot decide singuri pe Sky Atlantic in episoade duble (in fiecare joi de la 20:15) sau prin Sky Ticket si Sky Q la cerere – fie in originalul englez, fie in germana. Daca cu siguranta poti manca miniseria, exista deja raspunsul.

Cautarea si evadarea din propriul trecut – despre asta este vorba

„Vara”: Sam (Jude Law), dupa ce a salvat viata unei fete, ajunge pe o insula izolata numita Osea Island, in largul coastei britanice. merry christmas special friend La scurt timp dupa sosire, si-a dat seama ca plecarea lui la timp era dificila din mai multe motive. Singura cale de la insula, un drum, este inundata pana la noi ordine si, prin urmare, impracticabil. In plus, locuitorii insulei minuscule par sa faca ceva cu Sam. De ce il forteaza sa se confrunte cu propriul sau trecut traumatizant? Si de ce par sa se fi asteptat la sosirea lui?

„Iarna”: Au trecut cateva luni. O femeie pe nume Helen (Naomie Harris) ajunge acum pe insula misterioasa. primitive christmas decor Impreuna cu cele doua fiice ale sale Ellie si Talulah, ea cauta raspunsuri acolo, dar mai ales ridica intrebari. • christmas chicken recipies
 • white ceramic christmas tree
 • christmas greetings to friends
 • christmas quotes for friends
 • christian christmas messages
 • good morning love messages
 • christmas cover photo
 • funny christmas door ideas
 • merry christmas wishes to employees
 • blue christmas tree decor ideas
 • christmas wedding ideas
 • friends short christmas wishes
 • pinterest christmas tree ideas
 • teal christmas decorations
 • thank you messages for teacher
 • simple christmas toe nail designs
 • merry christmas bible verses images
 • friend christmas message
 • christmas platter ideas
 • love poems for wife to make her cry

Cum este legata soarta ta si a lui Sam? Si va ajunge vreunul din insula Osea?

Un loc creat pentru mister

Uneori, realitatea ofera cele mai bune setari pentru fictiune. Insula de maree locuita Insula Osea din Essex, pe care s-a filmat „The Third Day”, chiar exista, iar in timpul valului ridicat nu mai este accesibila cu masina. Locul suprarealist perfect pentru o experienta TV suprarealista precum mini-seria de Felix Barrett si Dennis Kelly – unde Brad Pitt a fost unul dintre producatorii executivi.

Dubla atractie a „The Third Day” este explorarea intrebarilor de ce cele doua personaje principale Sam si Helen sunt atrase de insula parasita de Dumnezeu si de modul in care se relationeaza unul cu celalalt. christmas decorations snowflakes Facand acest lucru prin intermediul celor doua capitole „Vara” si „Iarna” ofera nu numai posibilitati narative, ci si noi valori vizuale – in ciuda faptului ca locatia actiunii ramane aceeasi.

Iar cu programul interimar „Herbst”, cvasi un interludiu live, „The Third Day” a depasit chiar limitele formatului TV in sine. Initial conceput ca o piesa de teatru, a trebuit sa fie transformat intr-o instalatie live din cauza pandemiei de corona. . Acest lucru a oferit peste douasprezece ore de informatii suplimentare asupra intamplarilor bizare de pe insula, dar nu este in niciun caz necesar pentru a intelege povestea principala a celor sase episoade TV de 60 de minute. christmas family quotes funny

David Lynch ar fi mandru

Cu cat intriga este mai transcendentala, cu atat personajele principale sunt mai importante pentru a servi drept ancore pentru public. Atat Law, cat si Harris fac asta in felul lor. Cu toate acestea, acest lucru implica si riscul ca primele trei episoade sa va placa mult mai mult decat ultimele trei – sau invers. Principalii actori in rol secundar din ambele acte sunt actrita „Fantastic Beasts” Katherine Waterston (40 de ani), starul „Cernobyl” Emily Watson (53 de ani) si mimul personajului Paddy Considine (47 de ani, „Macbeth”).

„The Third Day” combina evenimente abstracte cu personaje bizare si elemente de groaza de cosmar: niste „Twin Peaks” alias vechiul maestru David Lynch (74) aici, niste „Midsommar” alias „horror prodigy” Ari Aster (34) acolo. De asemenea, imprumuturi de la „The Wicker Man” – originalul din 1973, nu Golden Raspberry Cleaner din 2006 cu Nicolas Cage (56) -, Martin Scorsese (78) „Shutter Island” sau John Carpenters (72) „Die Machte des Crazy” poate fi vazut, pe care grupul tinta pentru „Ziua a treia” le subliniaza destul de clar. Si pentru ei se aplica: Pleaca pe insula Osea!

SpotOnNews

Previous articleHoroscop: Aceste zodii au cel mai bun weekend din 25 pana in 27 iunie
Next articleOferta zilei: economisiti 60% rapid la cumpararea unui blugi Levi’s